11 12 18

Gud vad jag är dålig på att blogga.. Har faktiskt tänkt göra det dom senaste dagarna, men det har bara inte blivit av av diverse anledningar..

Jag mår inte fullt toppen. Vet inte varför. Har mått illa dom senaste 2 veckorna. Från morgon till kväll. Och blir bara värre när jag äter. Nej, jag är inte gravid.
Började på nya p-piller för 2 veckor sen, och ena biverkningen på dom kunde vara illamående. Har jag "tur" så är det bara p.g.a dom, och att det går över snart. Men ger det några dagar till, sen får jag nog uppsöka läkare.
Har ingen som helst energi i kroppen heller, så jag gör inget om dagarna. Jag och Joakim sitter mest här hemma och leker med hans saker. Har träffat Amanda & Milton någon gång bara. Men annars inget.

Och Joakim har blivit sjuk nu också. Jätte förkyld och hostar som tusan.. Hoppas det går över snart!

Annars har inte så mycket hänt den senaste tiden. Vi har ju flyttat som ni vet.. och min gamla lägenhet blir uthyrd redan den 1 januari, så vi slipper dubbel hyra en månad till. Så istället för 3 dubbla hyror blev det bara 1. Och DET är nice som fan! Vi planerar en tur till Ullared i januari månad. :D



Aja, får hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa uppdatering.. Eller hur? :)


Flyttat!

Vi har flyttat och får internet om cirka 1 vecka. Blir mer aktiv då!

Puss :*


Lilla talibanen! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!