Nya möbler!

Nu har vi satt upp vår nya tvbänk och hylla!
Ska köpa ny tv så fort ekonomin tillåter det. Blir en 50" :)


Underbar helg !!

Vilken underbar helg. Igår var jag så glad så jag nästan sprack!

I lördags gick vi upp tidigt och begav oss till Malmö för shopping. Kim skulle handla lite kläder och skor. Direkt när vi kom till Malmö så tog vi bussen till Göran, kims mammas gubbe. Där även hans mamma var. Vi fikade på lite bullar och snacka lite. 1 timme senare mötte vi upp Dennis & hans tant. Gick runt på stan och in på Trianglen lite. :)

Mötte upp Filip, en polare till Kim också. Vi käkade subway innan vi tog tåget hem igen. Var tvungen att gå in på city gross när vi kom till landskrona, så vi var inte hemma förens 18 på kvällen. Så det blev en hel dag :) Skönt.


Igår så åkte vi till Ikea och Väla. Joakim blev dock hemma med sin mormor och moster. Både för att han inte behöver vara iväg 2 hela dagar och för att jag och älsk behöver lite tid för oss själva. Och det var otroligt skönt, även om jag saknade Joakim hela jäkla tiden. Hatar att vara ifrån honom.
Men vi hade fruktansvärt trevligt tillsammans. Vi gick runder inne på Väla först, Kim bokade tid till en piercing. Och vi var inne på Ikea och handla en cdhylla och ett tvättställ. Sen piercade Kim tungan igen (han hade 8mm innan, men var tvungen att ta ut den, så nu fick han göra en ny piercing).
Innan vi körde hem så blev det en tur på Willys och storhandla. Sen begav vi oss hem till Landskrona.
Lastade av sakerna där hemma och sen körde vi till Asmundtorp och hämta pappa & sen hämta vi morfar.
Körde och hämta våra nya soffor,tvbänk,soffbord & hörnbord. Och sen var vi tvugna och gå ner på city gross och handla det dom inte hade på Willys. När vi varit på city gross så spelade vi bingolotto och sen käkade vi middag, tacos! Sen ordnade vi lite i vardagsrummet när Joakim somnade.


Vilken helg.. Den har bara varit helt perfekt. Varit iväg båda dagarna! Jag älskar det!


Middag!

Idag har jag och Joakim bara varit hemma. Det behövdes städa, så det har vi ägnat dagen åt. Joakim har dock inte hjälpt till så mycket ;) haha

Sitter just nu och väntar på att Kim ska komma hem från jobb så vi kan äta middag, är döööödshungrig.
Han slutar inte förens om 10 min, men han var förmodligen tvungen till att jobba över också. Aja, vi får se när han kommer.
Han brukar säga att jag kan äta middag innan han är hemma om jag vill, men eftersom vi inte ses på hela dagen och bara en liten stund på kvällen innan det är sovdags så kan jag faktiskt vänta.
Men till helgen är han ledig. Har inget planerat på lördag, men på söndag ska vi däremot till IKEA. Joakim ska vara hos sin mormor & morfar så länge.
Ska bli mysigt att bara vara vi två för engångsskull. Det händer ju inte direkt ofta så :)

Fick förresten ett väääldigt trevligt telefonsamtal idag. Vi kan hämta sofforna & tvbänken på söndag istället! :D
Det är min mosters mans föräldrar som vi ska köpa det av. Kanooon!


Prinsen idag <3


Nytt!

Jag ser fram emot nästa vecka så sjukt mycket!
Vi får hem nya (nya för oss. Begagnade, men otroligt fint skick) soffor. En 3a & en 2a. Mörkgröna.
Får även hem en skitsnygg tvbänk & en lång hylla som hör till tvbänken som man har ovanför typ.
Det kommer bli så sjukt jävla läckert.
Och på söndag ska vi till IKEA och handla lite bokhyllor till vardagsrummet. Så när allt är färdigt i det rummet så kommer det bli jävla snyggt. Jag längtar verkligen till det är klart.

Dock köpte vi en soffa för bara 1 månad sen ungefär, men vi har tröttnat på den. Var inte så bekväm och snygg som vi hade föreställt oss. & vi köpte en tvbänk för inte ens en vecka sen. Men den gav vi bara 100 kr för, så det gör inget.


Utflykt.

Idag ska jag och Joakim på en liten utflykt. Vi ska ta bussen (som han älskar att åka) till Svalöv, och hälsa på pappa Kim på jobbet. Han jobbar på Svalövs gymnasium, uppe i stallarna. Han är djurskötare, tar hand om grisar,kor,får & hönor/tuppar.


Ikväll blir det goood middag. Kyckling, pommes, beasås & så ska jag göra en sallad med fetaost i. Blev akutsugen på fetaost igår, så måste ha det idag. Craviiiiings. Nej jag är inte gravid! :P


På onsdag är det sista dagen på Kims 10-dagarspass. ÄNTLIGEN! Sen är han ledig i 6 dagar. Ska bli såååå underbart. Lite synd dock att det inte är löning förens helgen efter. Lite roligare att göra saker om man har mer pengar, såklart. Menmen, vi får göra det bästa av det hela! =)
På torsdag får vi besök av Henke och hans käring. Ska bli skoj :)


Kryllet.



Vår pojke kommer bli kryllig. Precis som sin far & sin farfar!

Pedofilernas offer!

Ikväll kl 19.30 ska vi samlas på Rådhustorget här i Landskrona för att tända marschaller för pedofilernas offer!
Jag hoppas att Du också kommer.

 

 

2012-01-03

Idag har jag gjort något vääääldigt kul. Jag har bokat biljetter till BLACK SABBATH som spelar i Malmö i sommar.
När jag sett dom, har jag sett alla mina största idoler.

Metallica - 2009
Kiss - 2010
Black Sabbath - 2012


Matilda is happy !!




12-01-01

Får önska er alla ett gott nytt år!
Jag LOVAR att jag ska börja uppdatera mer. Men just nu är det så himla mycket som kör runt i huvudet på mig.
Allt blir bra... snart


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!