Danmarkstripp!

Godkväll.


Då har man landat i soffan igen då. Åkte till Danmark i tisdags med mormor & morfar. Åkte och hälsa på familjen + min moster med sin familj. Tog cirka 5½ timme att köra dit, fyfan! Joakim som i princip hela tiden också.

I tisdags när vi kom dit började vi med att äta middag. Sen blev det en promenad ner på stranden. Dock blåste det som fan. På kvällen satt vi bara och mös i soffan och kolla film.

Onsdags så cyklade vi Dressin. FYFAN säger jag bara.... Även om jag inte cykla mycket så fick jag fan ont i röven av sadlen. Herrejävlar.. Men det var kul. Vädret var halvtkasst ett tag, och började duggregna lite, men det övergick i sol sen. På kvällen blev det grillat, och sen mys i soffan där vi tittade på Hajen!

Idag, torsdag. Vi körde ner till centrum för att titta i affärer och så. Mysigt. Dock blåste det som fan och var riktigt jävla kallt faktiskt. Sen åt vi på resturang och sen köpte vi med oss fika hem. Då blev det fika och sen begav jag,Joakim, mormor & morfar oss hemmåt. Körde runt 17 tiden och vi var hemma för drygt 45 min sen. Så det tar ett tag. Men inte så konstigt med tanke på var Blåvand ligger.. (ska lägga upp bild på en karta)

Nu ska jag lägga upp lite bilder på Bilddagboken bara, sen blir det sängen!

Godnatt!


Som ni ser, man skulle köra igenom alla öar. Så det är inte så konstigt att det tog så många timmar! :)

Tiden går så fort... men även sakta!

Hejsan hoppsan! Var ju några dagar sen sist.
Och ännu MER har hänt. Vill inte gå in på detaljer, men jag kan säga som så att jag och Joakim klarar oss bäst själv!
Just nu kan det inte bli bättre.

Varit iväg med mormor och morfar en sväng idag. Köpte en ny mobil. Var så himla trött på touch så det blev en Sony Ericsson! Helt klart det bästa.

Har även träffat Necmiye idag, och hennes lilla bebis som bara är 3 veckor gammal. Såååå liten! Hon är mindre än vad Joakim var när han föddes. HAHA :D

Var och åt på China Palace med Amanda och Patrik också. Sen följde Amanda med upp till mig och jag skulle hjälpa henne med att slinga håret. Ni vet sån mössa typ man ska dra ut hår från när man ska slinga? Det gjorde jag på Amanda, och det tog cirka 1 timme och 45 min... FYFAN vad drygt! Hade lagom ont i ryggen när vi var klara.

Imorgon åker jag,Joakim,mormor & morfar till Danmark. Mamma + familj & min moster + familj har hyrt ett poolhus där, så vi ska dit i 2 nätter och hälsa på! :D Myyysigt. Dock tar det minst 5 timmar att köra dit, lagom drygt. Blir extra pauser också så Joakim kan sträcka på ryggen. Kan ju knappast vara skönt att sitta i en bilstol hela dagen.


Nej, nu ska jag lägga in musik på mobilen och sen sova. Ska till BVC kl 10 och sen efter det så ska vi köra direkt! :D


Denna telefonen köpte jag! :)


Finaste Joakim!! Som även idag (igår, 27/6) är 2 månader! Stora killen!
Mamma älskar dig mest <3

Det var ett tag sen...

Då ni varit några stycken som gnällt på att jag ska börja blogga igen så får jag väl göra det.

Det var ett tag sen jag skrev sist, och MYCKET har hänt sen dess! Ni som har mig på facebook/bilddagboken vet redan allt, så orkar inte dra upp det igen.
Men en sak kan jag ju berätta, den lille bebisen kom!! En "liten" Joakim. På hela 4762 gram och 57 cm lång. Den 27 april tittade han ut med ett planerat kejsarsnitt :) Ni är kanske intresserade av en förlossningsberättelse? Let me know isåfall.

Lovar inte att det blir någon superuppdatering här, men någongång då och då så kanske det kommer ett inlägg eller två. Känns inte som jag har något vettigt att skriva ändå.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!