Ledig idag...

Äntligen ledig. Enda dagen denna vecka. Och jag ska njuta fullt ut. Ska åka till Landskrona vid 16 tiden, in en runda på Gina Tricot och kolla in deras tshirtar. Ska nog inom HM också.
Efter de blir det bussen till Helsingborg, ska hämta ut bio biljetterna och sen vet jag inte. Haha. Jonna slutar inte jobba förräns 19, och då ska vi ner till Österns och käka kinamat, och kl 21 är det dags för bio. Vi ska se Baksmällan. FINALLY !!
Har längtat efter att få se den filmen så sjukt länge. Så det ska bli roligt. Och umgås med jonna, bara hon och jag <3

Sen efter det vet jag itne vad som händer. Skulle till J som precis flyttat till Helsingborg, men man vet aldrig med den människan. Så jag får se var jag hamnar. Jobbar kväll i morogn så det är ingen panik iallafall.

På söndag skriver jag även upp mitt schema för kommande vecka. Ledig en dag, men är korta turer hela veckan, så det är skönt.


fanihelvetesjävlarövhål !!!!

Fy fan vad mina knä har hållt på ikväll på jobbet. Fy fan vad ont jag hade. Kunde knappt böja det.
Jävla skit.

Work.

Time for work.

<3

saknar dig farfar, så otroligt mycket <3

Hope and glory

Hej hej allesammans!

Vilken härlig dag idag. Riktigt skön dag. Har varit på sjukt bra humör idag. Tror det har mycket med att göra att jag pierca mig igår. Jag har ju fått smycka min kropp igen, och det är den bästa känslan. När man fått göra något nytt som gör att man känner sig så jäkla snygg rent ut sagt. Jag älskar att pierca mig (blandannat). Så jävla skön känsla att få känna sig extra fin :) Haha!

Har jobbat ikväll. Min moster skulle också jobba, så vi åkte tillsammans. Alltid lika trevligt.
Jobbet gick bra, en aning drygt bara. Men det funkade. Var färdiga i tid (en hel timme innan vi slutar), men ändå.




Imorgon är det dags för jobb igen. Samma som idag. 15:45-21:00. Efter det ska jag åka till Helsingborg. Om jag inte hinner ändra mig. Men det tror jag inte.
På fredag är jag äntligen ledig. Såååå skönt. Enda dagen denna vecka.
Nästa vecka är det likadant, också bara ledig en dag. Skönt att jobba och så här, men samtidigt vädligt trist och inte få träffa sina vänner. För man orkar fan inte göra ett piss efter man jobbat. Jag orkar liksom inte sätta mig på ett tåg till Helsingborg t.e.x när jag slutar kl 16 och sen umgås några timmar. Jag gör bara inte det.
Sen skiter jag fullständigt i vad folk tycker om det. JAG orkar inte. Mina KNÄ orkar inte.

Dom flesta som känner mig vet kanske också att jag har ruskigt ont i mina knä. Spelade fotboll i 7 år när jag var liten. Och det har väl satt sina spår antar jag? Annars vet jag inte vad det kan vara. Har så jäkla ont i mina knä. Käkar piller dygnet runt och smörjer dom 2-4 gånger om dagen. Värst är det när man går långt och länge. Och speciellt i trappor. Herregud. Det är hemskt att jobba också ska ni veta. Då bockar man sig och sätter sig på huk flera gånger om dagen, och det tar sjukt mycket på mina knä. Och dom värker som fan när jag kommer hem och sätter mig ner.
Usch och fy. Dags att ta tag i detta fröken Matilda....


Nu blir det snart sängen tror jag. Se några avsnitt ALIAS kanske.


Hörs imorgon.
Puss & kram


                                      

Nyfärgat hår :)




Min nya piercing! :)
Den lilla flärpen.... även kallad tragus.

Fuck yeah!

Nypiercad ^^

Old 90s music

Jag älskar 90 talet, och jag älskar Modern Talking !!

Spotify <3

Satan vad jag har ont i mina knä. Både efter nattens bravader (en av dom) och för att jag har varit igång hela dagen sen jag kom hem i princip. Har städat och möblerat om så det heter duga. Och ni som känner mig vet att jag har & får duktigt ont i mina knä rätt fort. Speciellt när jag anstränger dom. Det högra är värre. Har jätte mycket brosk i det, vilket man både hör och känner om jag böjer det. Och det är inte roligt ska jag säga er. Hade jag kollat upp det hade dom väl både opererat och haft sig, och det vetifan om jag vill :S Fast ag vill inte heller ha ont. Får nog ta tag i detta. Men jag vågar nog inte.

Har varit ute en runda med Alexandra nu ikväll också. Skönt med lite frisk luft. Fick även pratat ut lite om allt som hände igår. Herregud. Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte detta om mig själv. Men man lever bara en gång, så varför inte leva fullt ut? Jag vet en person som kommer läsa detta och kommer vara så sjuuuukt nyfiken, but forget it. You will never know :) Eller ja, det är många som kommer läsa utan att få veta, men speciellt DU! :) hihi.

Imorgon jobbar jag till 12, så det är skönt. Efter det ska jag till Helsingborg och träffa älsklings Jonna. Fika på Ebbas & ha det mys. Ska även köpa nya skor imorgon. Ett par svarta Converse. Har redan ett par, men dom är 2 storlekar förstora. Jag tänker aldrig på sånt när jag köper skor nämligen, att dom töjer ut sig när man använder dom. Därför dom är förstora. Kan ta mina ADIDAS skor jag har nu, dom bytade jag 3 gånger innan jag hitta rätt storlek..
Jag är för jävla korkad ibland. Haha!

Nej, nu ska jag snart lägga mig i sängen. Fast kan dock inte se på tv/film eftersom jag har möblerat. Så det går inte :S
Smart Matilda. Jävla klantarsle.

godnatt


Btw, fick hjälp av Mattias ikväll och fixa hem Spotify. Love it!!

aldrig mer.....

Fy fan vad jag är bakfull. Herregud. Sitter hos min syster nu, ska hem om en stund. Morsan och dom ska till Rusta så jag åker med hem. Var inte hemma här förräns 4 tiden imorse.
Jag ska inte säga berätta ett skit om igår, för det ska ingen veta. Eller ja, finns redan några som vet. Men det är dom jag vet att jag kan lita på.

fy fan.
hejdå.

party party

yeah, sitter hos syrran i helsingborg nu. Kom hit för 40 min sen typ.
ska iväg till andy snart och festa... wiiiie!

Helsingborgsfestivalen !!!!

Vaknade upp vid 10 30 igår hos F. Var fortfarande på sjukt dåligt humör. Irriterad nått så in i helvete. Jag bad F låta mig vara i fred så det kanske gick över. Men neeeej, den jävla människan fattar ju inte vad det betyder. Så han höll på och tjata och fråga HELA tiden om varför jag var sur/irriterad.Och jag blev bara mer och mer irriterad.
Så efter jag hade duschat, så packa jag ihopa mina saker och gick. Don´t care, han får skylla sig själv.
Mötte upp syrran nere på espresso house och käkade frukost tillsammans. Sen gick hon hem och jag träffade Jonna. Vi gick bort till Evil Twins för hon skulle boka tid till tatuering. Och sen gick vi bort till Gecko och bokade tid till våra piercingar som vi ska göra på tisdag kl 15 :D Har redan ont också. Har ju faktiskt haft den piercingen innan, och den blev katastrof. Så jag hoppas denna blir bättre.
Efter vi varit där så åkte jag hem, dags att jobba. 15:45-21:00. Jobbade med morsan & min moster, så det var kul :D
Kl 21 kom Alexandra och Daniel och hämtade mig. Och vi åkte till Helsingborg för att se Joddla Med Siv. Inte det bästa bandet kanske, men ändå =P haha. Man är ju snäll och social med sina vänner ;D haha.
Träffade även Jonna där :) <3 Åkte karusell och kolla runt lite. Mysigt.

Idag blir det PARTY PARTY. Ska bli skoj som fan. Är taggad till tusen.
Ska se Svenska Akademin idag också, och förhoppningsvis Money Brother också! :D Gött..

Nej, nu kallar duschen på mig.
Hörs senare eller imorgon! :)


Puss & kram

Intervjuad & jobbedax

Jobb idag mellan 15:45-21:00. Satt och väntade på bussen på tågstationen då det kommer fram en kille och frågar om jag ville vara med i Landskrona Posten (HD-tidningen). Ja kan jag väl typ =P Det handlade om att dom ska ta bort alla telefonautomater i Landskrona. Så han ville fota mig när jag satt och smsa och en telefonautomat sidan om. Typ.
Sen var jag tvungen att åka med bussen för att inte komma försent, så dom ringde upp mig en stund senare och hade en liten intervju. Haha.

http://hd.se/landskrona/2009/07/22/fast-telefon-foersvinner-fraan/
Där är dock ingen bild på mig, men skulle tydligen komma i tidningen imorgon. Kan redan nu säga att bilden kommer vara hemsk. Haha! =P


Har dessutom packat värsta stora väskan idag. Åker till Helsingborg imorgon efter jobb. Sen träffa älsklings Jonna när hon slutat kl 19, och då ska vi till RixFM festivalen tillsammans :) My love <3
Sen ska jag vara hos F hela helgen. Blir även fest på lördag hos A om det inte ändras, vilket jag inte hoppas.
Ska jobba på fredag också, 15:45:21.00 Drygt som fan.

Men nu ska jag packa ner min dator, och sen lägga mig.
Upp tidigt imorgon och arbeta.

Hörs på söndag kväll.
Puss!

Metallica




Tre klipp från konserten som jag filmade.
Det var mäktigt, sjukt mäktigt.

Bästa dagen i mitt liv.

Herregud. Metallica igår var helt jävla underbart. Vilken dag. Vilken spelning. FY FAN VAD UNDERBART.
Så sjukt mäktigt. Riktigt mäktigt. Det var fantastiskt. Det kunde fan inte bli bättre. Herregud.
Vi kom dit 15 min innan förbanden började spela, och ändå stod jag längst fram. Stod där nbär åda förbanden spelade. Mastodonts (tror jag det stavas) & Lamb of god. Stod även där 1-1½ timme när Metallica spelade. Men var sen tvungen att gå där ifrån, det var sjukt varmt och alla trägndes som fan. Jag kände själv hur det började gunga i huvudet på mig. Så jag tyckte det var lika bra att jag gick där ifrån och drack vatten och sen gick jag upp på ovanvåningen där mamma och pappa stod. Scenen dom spelade på, den var liksom i mitten av allt. Och man kunde sen stå runt om den. Och sen var där så man kunde gå upp en våning, där jag ställde mig tillslut.
Fick en tröja av mamma & pappa också.Har dock inget foto på den, men den är läcker.

Vill bara tacka Metallica för en helt underbar spelning, och får ni chansen så SE DOM. Ni lär inte ångra er.
Fy fan. Helt underbart!















Metallica 20/7 2009 Köpenhamn!

Ahhhh !!! Idag smäller det. Idag ska jag se fucking METALLICA.......
Jag och F räknade ut igår att jag har haft biljetten sen den 22 Oktober 2008. Alltså i 9 jävla månader.
Fattar ni hur mycket jag har längtat istället? Har känns som denna dagen aldrig skulle komma. Och nu jävlar är den här. Helt jävla otroligt.

Igår när jag och F skulle sova, så ja det gick inte. Jag kunde inte sova. Jag var så jävla nervös och uppspelt. Tyvärr fick F ta skiten för det, eftersom jag låg och höll han vaken och låg och snacka göteborska med honom. Vilket jag gör rätt ofta har jag märkt. Haha. Så jävla sexigt.

Nej, nu ska jag gå och fixa det sista. Morsan kommer hem från jobb närsomhelst och då ska hon bara duscha snabbt och sen ska vi köra..... !!!!!

Fick ett mejl från företaget vi köpte biljetterna av, och där står att det är kroppsvisitering på ALLA. Och man får inte ha med sig proffesionell (stavning.se?) kamera med sig. Jag undrar om digitalkamera ingår då. Det borde det inte göra tycker jag. Men man får lov att ha vanliga mobilkamera, men inte digital. Låter lite märkligt. Jag gör som alexandra sa till mig, stoppa den i BHn för då kollar dom nog inte. Men jag vill inte heller riskera att bli utkastade från konserten. Men ja, jag får se. I värsta fall får jag filma istället, men det är inte lika roligt.

Aja..
Kommer väl update när jag kommer hem ikväll/natt eller imorgon.
aaaaaahhh!!

Dålig update, jag vet...... Skjut mig inte!

Jag är så sjukt trött, mina ögon korsar varandra närsom. Kom hem från Eslöv 21:10, har bara precis slängt i mig lite middag snabbt och ska alldeles strax lägga mig i sängen. Ska bara packa min väska.
Vad jag har gjort i Eslöv, tänker jag ej skriva här. Jag har slutat dela med mig av mitt privatliv. Iallafall FÖR privata saker. Ni får tycka att jag är totalt omogen, nördig och allt det dära, men det skiter jag totalt i. Jag vill inte att vissa som jag vet läser min blogg ska få veta allt jag gör.
Dock får ni fråga hur mycket ni vill, men inte garanterat ett svar.

Har jobbat idag 7-14, och likadant imorgon. Imorgon efter jobb ska jag åka till Helsingborg och hem till F.
Äta god middag, slappa & se film. Perfekt avslut på veckan innan det är dags för Metallica.
För det är ju BARA TVÅ JÄVLA FUCKING DAGAR KVAR !!!! Fyfan.

Alltså, jag har haft min biljett till Metallica konserten i cirka 6 mån, och nu är det fan bara TVÅ dagar kvar.
Helt sjukt, och jag längtar så galet mycket. Med tanke på hur mycket jag har jobbat nu första perioden på jobbet så förtjänar jag lite ledigt och hade grymt kul. Vilket jag både tror och hoppas på.


Nej, nu ska jag packa.
Kommer inte ha tillgång till dator förräns på måndag kväll/natt efter konserten.
Så tänk på mig på måndag runt 22:00 för då kollar jag på METALLICA !!!

Privat inlägg.

Privat inlägg.
Fråga om lösen om du inte har.


http://matildaasaandberg.blogg.se/privat

Vänskap

Idag ska jag åka till F, äta middag och se film. Det är vad vi har planerat iallafall.
Så sjukt. Inte umgåtts eller hittat på något tillsammans på 2-3 år. Helt sjukt.
Men det sägs ju att den bästa vänskapen kommer efter några år.

Kvidinge!

Alexandra ringde. Frågade om jag skulle med till Kvidinge och lämna hennes bror.
Jo visst, har inget bättre för mig ändå. Så hon hämtade mig och sen hämtade vi upp hennes bror.
Kom hem för cirka 30 min sen.

J ringde även på vägen hem. Och lika glad blir jag varje gång :) Bestämde att vi skulle träffas på lördag efter jag slutat jobba :) FINALLY !! Så jävla dumt att J jobbar shift. 15:30-23:40 denna veckan. Typiskt, eftersom jag är ledig 2½ dag. Men men. Finns inte mycket att göra åt det.
Så vi ska träffas på lördag :) Kommer gå och längta så jäkla mycket nu.

Imorgon ska jag hem till F i helsingborg. Skulle åkt dit idag, men sket i det. Har sån jävla mensvärk. Och jag hittar inte mina tabletter heller. Smart Matilda, verkligen. Jävla stolpskott.....

Nu ska jag dricka ett glas mjölk och lägga mig och se ett avsnitt ALIAS och vänta på att honey kommer hem :)


Varför just jag?

Jag orkar inte. Va fan alltså. Hur länge ska jag behöva stå ut? Jag orkar inte ha det så här tills jag är 50 år.

Zzzzz

Jobb idag var rätt härligt. Nästan ingen skulle lägga sig eftersom det var Lotta på Liseberg och dom vill se det.
Dock så dog en dam på jobbet idag. (inte när jag jobbade, utan under morgonen) Hon jag har suttit VAK hos någon gång.
Jätte tråkigt, verkligen. Men det är så livet är. Jag var inne hos henne och titta på henne, och hon låg där, jätte vacker var hon. Med en ros i handen. Samtidigt som det var hemskt att se så var det rätt skönt. Skönt för henne.
Må du vila i frid <3 Tyvärr så var hon även en av mina favoriter på våningen. Så det känns i hjärtat.



Har precis fixat lunch till jobbet imorgon. Det blir kyckling nuggets och pasta. Mumsigt.
Men nu ska jag krypa ner under täcket och starta en film.
Imorgon blir det jobb igen. 7-16.


Natti

Gamla minnen

Idag är det dags för jobb. Men innan dess ska jag in till Landskrona och träffa F. Det är väl cirka 2-3 år sen sist tror jag.
Vi snackade i 2½ timme i tele inatt också. Om allt mellan himmel och jord & gamla minnen. Mycket trevligt.
Så F ska in och träffa sina päron i landskrona idag, så då kom vi på den brilijanta idén att jag åker in någon timme tidigare för att träffas. Ska bli sjukt skoj faktiskt :D

Nej, nu ska jag byta om och sen iväg.

Hejsvejs! :)

METALLICA KONSERT NÄRMAR SIG

IDAG ÄR DET SJU FUCKING JÄVLA DAGAR KVAR TILL JAG SKA SE METALLICA........ FY FAN VAD UNDERBART !!!


Daddy cool !

Hahahaha. Denna låten sjöng jag hela kvällen igår och det ändå jag kunde var " She´s crazy like a fool, what about daddy cool ".
Alexandra och jag gick runt och sjöng det halva kvällen typ =P


Landskrona Karneval 2009

Då var årets Landskrona karneval över. Det var dock mycket mindre än det brukar vara. Men helt klart godkänd faktiskt.
Får väl ta en update om vad som har hänt i helgen! :)

Började med jobb i fredags till 16. Sen var det hem, duscha & göra vid sig och sen traska bort hem till Alexandra där vi skulle ha förfest. Hon hade bjudit runt 20 st, men alla bara dissa. Så tillslut blev det bara hon och jag. Men vi hade lika roligt för det. Fick skjuts in vid 21,30 tiden av hennes pappa. Strösade runder och kollade lite. Sen var det dags för Mobster kl 23 på kassakroken. WOW! Riktigt härligt band. Tummen upp för det.
Sen bestämde jag mig för att åka till Helsingborg 00.52. När jag vaknade upp på lördagen pös jag hem till min syster där hon bjöd på frukost. Sen tog jag tåget hem 13.33.

Lördag!
Duscha och gjorde vid sig. Pös hem till Alexandra vid kvart i sex tiden. Åkte med hennes föräldrar in till stan vid kvart över sex och skulle se på Brandsta City Släckers. HELL YEAH!
Mötte upp Totte,Sivan,Linus, Emma & Steffi där inne. Så jävla bra drag. Grymt kul hade vi också. *bilder kommer*
Efter Brandsta gick vi och mötte upp Annica och hennes två vänner. Sen blev det käk. LANGOS!! MUMS!
När vi hade käkat så mötte jag upp emma och steffi för att kolla in Kevin borg som spelade 21 00. Dock var jag bara där 15 min innan jag traskade bort till Kassakroken där resten av gänget befafnn sig för att kolla in Svenska akademien som spelade. Härligt härligt. Efter många om och men efter det så stack jag och alexandra & linus bort till tivolit för att åka någon karusell. Och ont i magen som jag redan hade så kan jag lova att det blev inte bättre efter det iallafall. Herrejävlar.
Sen var det dags för höjdpunkten... DANNE STRÅHED!!!
Så jävlar underbart var det. Fan vilken jävla kung han är. Vi stod och sjöng och dansade och hade så jävla undebart kul. Och det märks idag. Har så sjukt ont i halsen och är så jävla hes. Men fan vad det är värt det.
Efter Stråhed stack vi in på Wallmans tältet och dansade och sjöng ännu mer. Träffade även på mina föräldrar och deras sällskap där inne. Och dom var lika fulla och glada. Och pappa dansade hör och häpna!! :P hahaha. Sött..
Mötte även Andre där inne, trevligt trevligt :) Skulle ha följt med han och hans vänner på efterfest men dom skulle in på olivers först och sen dog hans tele så fick inte tag på han. Men men. Det kommer fler helger! :)

Så jag och alexandra åkte hen vid halv tre tiden. Och somnade rätt så fort. Vaknade upp strax innan 12 idag. Skönt.

Nej fy fan. Gårdagen var så jävla underbar. Hade så grymt jävla kul. Hoppas det blir lika roligt på Helsingborgsfestivalen som är om 2 veckor.


Lite bilder från igår! :)

     
  

     

  


Bild 1: Totte & Sivan !!
2: Brandsta City Släckers
3: Sivan
4: Emma & Steffi
5: Totte, sivan & linus
6: Folket som kollade på Brandsta city släckers
7: Alexandra
8: Kevin Borg
9: Svenska Akademin
10: DANNE STRÅHED !!!!
11: Alexandra & jag
12: Mamma & pappa på wallmans :D
13: Min tröja jag köpte.

Fler bilder finns på min bilddagbok.
Http://patetiskanka.bilddagboken.se
     

Jobba över & sitta VAK

En snabb uppdatering.
Jobbade idag. 15:45-21:00, sen jobbade jag över till 00:00 och satt VAK! (om ni undrar vad det innebär, så fråga)
Kom hem för cirka 15 minuter sen, och ska hoppa ner i sängen nu för att sova.
Skulle ha jobbat 7-16 imorgon, men eftersom jag jobbade över idag så börjar jag inte förräns 9:30. Ingen större skillnad, men jag får sova mer. Annars skulle jag ha gått upp 05. Inget jag är intresserad av.

Imorgon blir det fest och karnevaldags. Sååå jävla sköj :D





Tänker på dig hjärtat, vill så gärna <3

fuck it

Ibland hatar jag mitt jobb


Blixt & åska

Jobb idag till 14. Sen var det hem, datorn en stund sen städade jag lite. Och därefter blev det sängen och jag somnade väl inom 10 minuter. Sjukt trött var/är jag. Pappa kom och väckte mig vid 17 och sa att vi snart skulle gå till mina kusiner för kalas. Men jag tog cyklen direkt och orkade inte vänta på dom andra.
Kom hem för cirka 10 minuter sen. Ska bara precis kolla runt lite på nätet sen blir det sängen och lite ALIAS avsnitt.

Imorgon blir det jobb.
13:00-21:00 DRYGT !! Drygaste turen som finns. Varför? Jo, för att där finns absolut ingenting att göra mellan ett och fem.
Sen resten är bara jävligt tråkigt :S Alla ska ju bara lägga sig, och det tar inte lång tid i princip. Skit drygt.

Mamma är även snäll och ger mig ett förskott på min lön denna månaden, just så jag har lite att spendera på karnevalen. Det uppskattas rejält. Skit segt att man har en lön innestående när man sommarjobbar. Med andra ord, dom pengarna jag tjänar nu i JULI månad, dom får jag inte förräns slutet på augusti. Sååå jävla segt.
Men vad ska man göra egentligen?! :S

Hur går det på era jobb i sommar? :)


Nu kallar sängen.
Hejsvejs!







Godmorgon sunshine

Va fan är det med mig egentligen? Somnade vid 23 tiden igår, men är fortfarande helt trött.
Fast jag sov nästa hela dagen igår också. Herregud.
Aja.
Ska snart pysa bort till bussen och åka till jobb. Jobbar till 16 idag, drygt som fan.


Hoppas ni får en härlig dag.
Hejsvejs.

Schema för veckan!

Schema för denna vecka är:

Måndag: 7:30-16:00
Tisdag: 7:00-14:00
Onsdag: 13:00-21:00
Torsdag: 15:45-21:00
Fredag: 7:00-16:00
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Har även saker inbokade i veckan. 
Kalas på tisdag hos min mosters sambo Johan.
Ska även hinna med körskolan någon dag. Hur nu det ska lyckas, det vetifan! :S


Allmänt seg dag...

Sova -> data -> äta -> tv -> sova
I princip så har min dag sett ut. Har inte gjort ett skit, och jag går fortfarande runt i min pyjamas.
Är så sjukt jävla trött idag. Hade ingen kommit och väckt mig varje gång jag somnat så hade jag sovit bort precis hela dagen. Och det har jag inte tackat nej till.
Känns som jag är bakis som fan, men har inte druckit något i helgen. Men ja, allmänt seg och trött dag.

But hey, man kan inte alltid ligga på topp. Right?

La i soffan innan och tittade på Leila Bakar, och blev sååååå sugen på något smaskigt.
Så jag bakade en gul sockerkaka, så värmde jag hallon & rabarber och gjorde vaniljsås. Så det blev kvällsfikan idag. Mums.

Nej, nu ropar syrran där nere att jag ska hjälpa henne med popcornen.
Ska dessutom lägga mig och sova snart. Ögonen korsar varandra...

Streetrace @ Helsingborg

Gårdagen då ja. Traskade hem till Alexandra vid åtta tiden. Körde nästan direkt då också, inom en sväng på hennes jobb för hon skulle lämna lite saker. Sen vidare mot Helsingborg.
Mötte upp folket på Väla där det var Väla Street cars meet. Köpte milkshake på MAX också. MUMS!
En stund senare körde vi till stattena. Träffade på Tord & hans vänner och sen kom även M och hans polare. Trevligt trevligt :)
Var på stattena ett tag innan vi bestämde oss för att köra till Ättekulla. Där Tobias och hans polare var. Damn vad jag har saknat dig människa..
Var på ättekulla till halv ett ungefär(?) innan vi stack tillbaka till Stattena. Satt där och snackade några timmar innan vi bestämde oss för att köra hem.
Körde dock upp på knutans tak på parkeringen då jag smsat lite med Martin under kvällen och dom var ändå ute i stan. Så Martin,Frallan,Marina & Måns kom upp där och vi stod och snackade ett tag. Måste erkänna att jag saknat dom människorna lite. Vad sägs som att träffas och umgås en kväll? :)
 Sen skulle dom traska vidare och jag och alexandra körde hemmåt.

Satte mig vid datorn en stund, sen blev det sängen. Och jag somnade på mindre än 5 minuter. Fan vad trött jag var.


Idag ska jag inte göra ett skit tror jag. Är sååå jävla trött.
Jobbar hela nästa vecka utom lördag & söndag. Drygt.

Nej, funderar på om man ska borsta tänderna och sen lägga sig i sängen och se en film som jag garanterat kommer somna till...


Hejsvejs.


Vad vill du egentligen? Du är söööt!

SVETT!

Jaha. Vaknade upp vid 11 idag hos T. Bestämde igår att vi skulle se film hos han efter race. Och så blev fallet. Eller ja, han somnade nästan direkt. Han körde mig hem och han skulle iväg.
Hem, duscha, käka & sånt. Sen vid kvart i två åkte jag iväg igen. Till vem eller var har ingen betydelse. Då vissa som jag vet läser min blogg inte har med det att göra. Men den personen och jag var ute och gick och hade trevligt, pratade och lite så också. Sen 2 timmar senare åkte jag hem igen.
Då hade mamma och dom redan kommit hem. Så blev lite snack med dom, och sen middag.

Och nu har ajg precis duschat av mig, är SÅÅÅÅ jävla svettig. Ska klä på mig och sen traska bort till Alexandra då vi ska till Hbg för race :)


Laddar upp detta klipp då jag är helt facinerad av det. Jag vill också kunna....

Böjvecks exem

Ända sen jag föddes har jag lidit av exem. Böjvecks exem. När jag var baby hade jag det i hela ansiktet, och har under mina tidiga år utvecklas och satt sig på baksidan av låren och knävecken. Och jag minns dom gångerna det var som värst och mamma skulle smörja mig, det sved som FAN !! Jag kommer ihåg att vi hade två st salvor. En som var rosa förpackning och en grön förpackning. Den gröna var värst. Jag sprang alltid och gömde mig så fort mamma kom med den. 
Det var hemskt. Jag led verkligen.

Under senare år så började jag få det på underarmarna, baksidan. Och det har jag än idag. Och på händerna får jag också. Och jag skäms faktiskt, jag gör det. Det ser hemskt ut.

Och nu har jag märkt att jag har fått det precis vid armhålan på bägge armarna, det är dock värre på höger sida än vänster.
Pratade med mamma igår i tele, då dom fortfarande är kvar i danmark, och så som jag beskrev det till henne så tror hon att det är min exem och inte bara som det är varmt.
It sucks.

Tog en bild på min högra överarm idag för att visa hur det ser ut.
Och detta är INGENTING om hur det egentligen ser ut, blixten tar bort det som ser värst ut också. Så det är mycket rödare egentligen och kliar som FAN !!

090703 Fredag

Fan vad jag har bränt mig !! Mina knä gör ont som fan ju..
Efter uppkörningen igår åkte jag hem och slappa en stund innan elisabeth kom och hämtade mig. Hem till henne snabbt och hämta hennes katt för att sen köra ut till hennes föräldrar och bada och sola. Sååå skönt.
Men har som sagt bränt mig. Men det var de jag var ute efter, så jag får skylla mig själv :D

Idag vet jag inte vad som händer. Är ju sagt att det blir grillning med elisabeth,tobbe & mattias. Men vi får se vad som händer. Snäckan börjar ju jobba kl 7 imorgon,så förstår att hon inte är direkt på hugget heller. Men som sagt, det återstår att se.

Just nu sitter jag i soffan och har musiken på HÖG volym. Känner att jag egentligen borde gå ut istället för att sitta här och uggla, men vill inte bränna mig mer just nu. Haha!

Snart slutar snäckan jobba också. Kanske blir upphämtad av henne på vägen, vet inte riktigt. Har inte bestämt något.
Men ja.

Hoppas ni andra får en trevlig kväll :)




Du betyder mer än du tror <3

Uppkörning

YES !! Klarade uppkörningen idag. Var galet nervös, men jag fixade det galant.
Trist som fan bara att uppskrivningen sket sig igår. Bokade om ny tid idag också, och fick inte förräns 12 augusti, vilket innebär att det är cirka 5-6 veckor kvar. Men jag hinner plugga som fan iallafall, och nästa gång ska jag fan sätta det.
Fick ju som sagt bara 4 fel för mycket. Men det suger kuk.

Idag har jag och elisabeth varit hos hennes föräldrar och badat i deras pool och degat i solen flera timmar. Så nu är man helt röd över HELA kroppen förutom benen typ. Fattar inte hur jag lyckas :S

M var här precis, men var tvungen att köra nästan direkt då hans dotter var tvungen att åka till sjukhuset.
Men ses imorgon ändå så :)


Nu ska jag se film och sitta i soffan och äta upp resten av mitt godis som är några dagar gammalt! :S




Detta var precis innan jag och elisabeth körde hem. Man ser dock inte hur mycket jag bränt mig =P

vägverket

ja, då var det ju uppskrivning idag. did´nt make it. Fick 48 rätt, och minst 52 ska vara rätt. Suger kameldase.
Orkar inte berätta om dagen.
men mår skit dåligt, har skit ont i huvudet, mår illa som fan & allmänt piss.

Tack elisabeth för att du var med mig på vägverket idag, det betyder oerhört mycket.
Jag älskar dig.


Imorgon är det dags för uppkörning, kl 8:00.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!