Äntligen dags att flytta!

Åh, vet ni vad ?! Vi ska flytta !! Vi kommer ifrån detta jävla ghetto. ÄNTLIGEN!
Har kollat efter lägenhet flera månader och nu häromdagen så hitta vi en som vi gjorde intresseanmälan på. Dagen efter fick jag ett mail om att allt såg bra ut och vi skulle kontakta han som bodde där nu för att komma och kolla på lägenheten.
Samma kväll mailade vi Kims anställningsbevis och mina papper från CSN, och dagen efter fick vi veta att lägenheten blev vår :D Så på tisdag ska vi skriva kontrakt.
Det är inflytt 1 nov, men vi ska måla o.s.v först så det blir väl helgen efter eller något. Vi får se. Men någongång i november iallafall =)
 
Det märktes på både mig och Kim hela dagen igår att vi var överglada. Vi var på så sjukt bra humör hela dagen, och nästan hela dagen gick åt att prata om lägenheten. Hur vi ska måla, hur Joakims rum ska se ut, om vi ska byta sofforna, vi SKA byta tvbänk, större matbord osv.. haha :DOch att vi äntligen kan använda balkongen, kunna vara ut och ta en promenad på kvällarna utan att känna sig osäker.
Det är nära karslundsparken också, vilket är skit bra. Tar bara knappt 2 minuter att gå dit :D
 
 
Hoppas dessa veckorna går snabbt nu så vi kan flytta in.
Och framför allt, att få fira jul där! <3
 
 

Bazinga!

Sitter i soffan nu och bara slappar! Imorse var vi och åt frukost med Elisabeth på Maddes. Trevligt och mysigt att umgås med bästis <3
Kl 11 skulle vi på gympa med Ina, Marcus & deras två barn Leonardo och Lillian. Joakim tyckte det var superkul och vi ska definitivt göra om det igen =) Jag var mer svettig än Joakim när vi gick därifrån haha :D
 
När vi kom hem så däcka Joakim ganska så fort och jag passade på att städa undan överallt. Utom sovrummet dock.. När han vaknat så ska det dammsugas. Och senare idag vid halv sex tiden får vi besök från Karlstad.
Victor ska hälsa på till söndag =) Trevligt trevligt..
 
 
Denna snygga tröjan beställde jag igår! Längtar tills den kommer! :D
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!