Tradera <3

Har den senaste tiden förälskat mig i TRADERA! Började med att jag var ute efter en höstjacka till Joakim, och kände väl att jag inte ville lägga flera hundra kronor på det eftersom han växer som ogräs!
Så gick in där och kollade lite. Hitta en jättefin, som jag tyvärr inte vann. Men hittade en annan som jag vann och som är på väg hem till mig. Borde komma idag eller imorgon! =D

Vann två riktigt häftiga bodys där igår också. Limegröna med brun touch på. Typ. Helt oanvända.
Båda två blev mina för 116:-, och då var frakten inräknad. Helt perfekt.

Beställde nya nappar till Joakim häromdagen också, och dom kom idag. En svart,vit & en genomskinlig, med hans namn på! =) Nappar har ju en tendens till att försvinna har jag märkt... Likaså strumpor.


Idag håller jag på att tvätta. En maskin med 40 grader & en med 60.
Har lust att gå ner till Cubus som öppnar nere i stan idag, men känns som där är sjukt mycket folk, och komma där med barnvagn då är inte såå lockande faktiskt. Plus att jag inte kan prova något ifall jag skulle hitta nått.




Var på väla & ikea i tisdags med Kim.
Kommer ni ihåg min skindiver jag hade under ögat? Joakim fick ju tag på den, och sen ville den aldrig läka. Plus att den peka utåt, så jag var ju tvungen att ta ut den.
Danne, på INDIA sa att vi skulle sätta en dermal anchor där istället när det andra var läkt. Och att jag skulle få det mycket billigare. Så var och gjorde det i tisdags, och fick bara betala hälften för det. Kanon! =)
Och Kim gjorde också dermals, fast han gjorde 2 st :) Men fick betala fullt pris! ;) haha.

Det vackraste..



Älskade du <3
Du som gör livet värt att leva.

En ring på posten....

Fick ett finfint paket på posten idag. Min nya ring till min smiley piercing! En ring med turkos diamant. Lovely.
Skickade och fråga Amanda om hon och Milton ville följa med ner till stan en runda. Traskade in på Riverside och fick hjälp med att sätta på kulan på ringen.
Blev en sväng på apoteket också och sen fika vi på Maddes. (Ovanligt va?;))
Gick in på city gross innan vi gick hem också.


Ikväll blir de bara lugnt. Titta på IDOL och mysa. Imorgon ska vi på kalas hos Joakims farmor! =)

Och mina föräldrar är ju i Turkiet nu. Åkte dit igår. Efter många om och men kom dom fram. Dom hann flyga ungefär 15 min innan dom var tvugna att vända igen och landa på Sturup. Ena motorn var överhettad. Så istället för att dom kom fram runt 12 var dom framme 19:30. En dag åt helvete där.. Kul liksom! :P


Joakim & Milton på Maddes ! :)


Min nya ring! Fiiiiint :D

Citodon!

Citodon är rätt nice... Har haft sån jävla smärta i ryggen flera dagar nu. Eller ja, mer sidan på svanken typ.
Gör skit ont när jag böjer mig, eller ska resa mig från soffan/sängen.
Så kom på att jag hade några smärtstillande tabletter kvar från kejsarsnittet, så jag tog en sån innan. Kan ju hoppas det hjälper lite.

Joakim sover för tillfället, och har gjort sen 11 ungefär. Så sen dess har jag duschat, klätt på mig, läst bloggar & spelat Betapet.

Imorgon åker min familj + min moster med sin familj till Turkiet, så idag ska vi ut till Asmundtorp och bli bjudna på middag. Sen dröjer det 1 vecka innan vi ser dom igen.


Ja, annars har det inte hänt något särskilt dom senaste dagarna. Umgicks med Amanda och Milton igår.
Och häromdagen var vi hemma hos dom, där My & Fantacia också var.


Lilla Vikingen <3


Smiley - DONE!

Smiley
-
DONE!

Leva i rädsla...

Som ni vet bor jag i Landskrona, mitt i smeten. I centrum. I världens sämsta kvarter.
Och folket i trappen ska vi inte prata om. Alkolister & knarkare. Det är ju inte bara en gång man har kommit in genom porten där nere och där stått några blattar och sålt knark.
Har även hänt några gånger att dom sitter utanför mitt fönster och röker på.
Det springer folk i trappen dygnet runt. Folk som inte bor här. Och det är jävligt obehagligt. Kan sätta pengar på att 90% av alla blattar i denna staden kan portkoden också.

Innan jag går och lägger mig så känner jag att dörren är låst. Varje kväll!
Har nästan alltid någon som sover över här. Och har jag inte det ligger jag och vänder och vrider på mig av rädsla.
Rädsla av att någon ska rycka i dörren, komma in eller i värsta fall krossa fönstrena. Har ju hänt att någon har knackat på rutan. Dock på dagtid, men ändå.

Jag vill inte bo här. Jag vill inte bo här med min son. Hade jag inte haft Joakim så hade jag inte brytt mig lika mycket. Men jag vill inte bo i en lägenhet där jag inte känner mig säker. Där det finns risk att min son kan råka ut för något.
Visst, det kan hända saker i andra lägenheter också. Men hade ni bott i denna i 1 dygn så hade ni förstått vad jag menar.

Jag bara väntar på den dagen/kvällen där man kommer in genom porten och man blir brutalt nerslagen. Jag bara väntar....

Jag kollar efter nya lägenheter dagligen. Vill inget annat än att flytta.
Men eftersom jag har den ekonomin jag har så är det inte de lättaste. Har en 3a nu, som kostar 3117:- . (Förstår nu varför den är så jävla billig).
Med min inkomst kan min hyra var på max 3500:- för att jag ska klara av att leva resten av månaden.


Jag vill flytta till en tvåa, där jag och Joakim kan börja om på nytt.
Jag vet att jag kommer bli en bättre mamma till Joakim. Jag kommer känna mig mer säker, kommer MÅ mycket bättre och vara MYCKET gladare än vad jag är nu.

Jag gör allt för min son, han betyder allt för mig. Och jag flyttar hellre hem igen än att bo här!
Tyvärr finns det inte plats hos mina föräldrar. Men om det hade funnits ett alternativ till att flytta hem igen i väntan på en annan lägenhet så hade jag inte tvekat en sekund!

Inte som planerat..

.. Vilken dag!

Jag och Joakim åkte hem till mina föräldrar vid 14 tiden. Mormor och morfar kom också dit. Vi fikade och prata lite.
Smsade lite med Elin lite senare under dagen, och vi bestämde att vi skulle dricka lite. Så pappa körde mig hem, och Joakim blev kvar i Asmundtorp. Kom hem och gjorde mig i ordning och traskade hem till Elin vid 18:45.
Satt och snacka lite och drack lite. Då jag hade en jäkla huvudvärk så drack jag varken fort eller mycket.
Mamma skickade ett sms, där det stod "Han slutar inte skrika".. Jag ringde upp, och man hörde hur Joakim bara skrek och skrek och skrek i bakgrunden. Och hade gjort i 50 min.
Han spotta ut maten han fick, han hade ny blöja, ville inte somna, ville ingenting. Så det fanns inte så mycket mer att göra än att köra hem honom till mig igen. Så jag tog på min dojjor och traskade hemmåt igen. Då var klockan runt 20:30.
Hade bara hunnit dricka en cider och en grogg, så var ju inte direkt påverkad. Och hade jag känt mig onykter/full så hade mamma fått bli här hos mig tillsammans med Joakim.

Men han var glad så fort han kom hem, och börja veva med armarna när han såg mig. Så han var nog bara lite mammasjuk. Men guuud vad det känns i mammahjärtat. Herregud.
Och Joakim som aldrig skriker annars. Bortsett från när han är hungrig eller övertrött. Annars är ju han världens snällaste bebis som bara skrattar och har sig!
Han somnade runt 30 min efter han kom hem. Älskade prins! <3


Tog två panodil för en stund sen, men huvudvärken verkar inte vilja släppa. Så nu ska jag ta och byta om och borsta gaddarna och sen krypa ner under täcket och mysa med Joakim.

Nattinatti.



Sitta själv... snaaart!

Oj oj, det var ett tag sen jag skrev såg jag..

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Var ute i Asmundtorp igår hos mor och far. Mamma och dom håller på att renovera mitt gamla rum. Så har dom passat på att rensa vinden, så var där lite saker som var mina som jag skulle kolla igenom. Bland annat en jääääävla massa VHS band. HAHA! Nostalgi <33
Aja, dom ska inte slängas iallafall. Och jag har faktiskt en vhs spelare.


Idag håller jag på att tvätta för fullt. Kör inte bara kläder denna gången, utan även handdukar och sängkläder.
Ska ner till city gross när tvätten är klar, och sen blir det slappe heeeeeeeeeeeeeela kvällen.


Imorgon blir det Trellehulla för hela slanten! :D



Snart sitta själv!! :D

Så sant så!

-If you love two people, choose the second person. Because if you really loved the first one, you wouldn’t fall for the second one.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!