Städdags och kärleksmys!

Söndag idag för den som missat det. Jag och älsk har varit duktiga och städat klart lägenheten idag.
När vi var klara med det så tittade vi på något avsnitt ALIAS innan vi beställde mat. Han tog pizza och jag ångra mig i sista minuten och beställde från Basilika. Så jag åt kycklingspett med nudlar och jordnötssås.
Dock åt jag bara 1½ spett och liiite nudlar. Så resten får bli lunch imorgon :)

Älsk börjar inte förens 10 varje dag denna veckan, sååååååå underbart !! Så blir lite mys på morgonfronten :)  Me like alot.

Ikväll blir det bara mys framför tvn.

Går in i vecka 37 idag också. Snart är den lill* här!! Och jag ser fram emot det så otroligt mycket. Vill ha vår lilla kärleksbebis här. Vill se h*n göra nya saker varje dag, göra en ny grimas så man blir helt tårögd, se miraklet vi har skapat! Skapat av ren KÄRLEK!



Magen idag (:


Ifall ni glömt hur jag ser ut :)

Fika med mamma <3

Vaknade av att mammar ringde imorse vid 9.30. Var laaaaaaaaaaagom död då. Hade en jobbig kväll/natt så hade inte sovit så överdrivet mycket.
Men hon frågade om vi skulle ner på stan och fika efter hon varit på biblioteket. Så vid 10.30 möttes vi upp och gick bort till Maddes. Då jag skippade frukosten här hemma så fick det blev en bakad potatis och ett vaniljhjärta. MUMS!

Blev en tur inom city gross på vägen hem.

Det märks tydligt att det är slutet på graviditeten nu. Från city gross och hem tar det cira 5-10 minuter att gå, inte alls långt. Men fy fan säger jag bara. Jag var helt SLUT när jag kom hem. Ont som fan i mina ljumskar och precis ovanför ballen hade jag också. Inte alls skönt. + att jag gick upp för trapporna. Visst, jag brukar inte ta hissen då vi bor bara 1 trappa upp, men känns som man borde börja göra det. Var tvungen att sitta ner 5 min när jag kom hem innan jag lasta in det jag köpt i kylen.


Menmen. Om 1-1½ timme så kommer min älskade hem. Då ska vi äta middag och sen ha det mys resten av kvällen.
Idag blir det kycklingnuggets, ris och sötsurchilisås. MUMS!


ha de! :*

1 månad kvar !!

Ska försöka börja uppdatera lite oftare känner jag... Men va fan, det händer ju inte ett piss i livet ändå.
Magen växer, och dagarna blir segare,tråkigare och jag blir tröttare. Så vad fan är där att skriva egentligen??

9 Mars idag. Alltså 1 månad kvar till bebisen är beräknad :) Läääängtar!
Har haft jävla massa förvärkar nu i helgen också. AJ AJ AJ! MEN, jag ser fram emot dom hemska värkarna, för då vet jag att det snart blir bebis. Och för varje värk som går, så är det 1 mindre! :D


Var hos barnmorskan igår också. Allt var finfint förutom mitt järnvärde. Har slarvat rätt så mycket med järntabletterna så värdet var på samma som sist..

Var och köpte hallonbladste igår också. Det ska bland annat ha någon effekt om att förlossningen kan starta tidigare, och man blöder mindre vid förlossning o.s.v.. Dock är det ju inte garanterat att det funkar, men man kan ju hoppas :) Är så fruktansvärt trött på att vara gravid nu.. Har så jävla ont i ryggen HELA TIDEN! Och skönt är det inte..
Ljumskarna/höfterna är inte smärtfria heller... Men, förhoppningsvis kommer det något gott ur det =P



Bild från i söndags! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!