Havsskräck!

Ja, jag är rädd för vatten! & ja jag är rädd för hav, i princip mer än något annat!
Varför vet jag egentligen inte! Folk som är rädda för vatten brukar oftast ha varit med om olycka av något slag i vatten, men inte jag! Jag har bara ren fobi för djur i vatten, hajar, tång,sjögräs. Allt!
Tanken av att folk som har badat eller varit i vatten på något sätt har dött, gör mig skräckslagen! Jag avskyr det!
Pool kan jag bada i, där ser jag botten! Men helst inte.
Tanken av att jag kan bli nerdragen i vattnet, eller fastna i tång och inte komma upp! Fyfan!
Som dom flesta vet, har min pappa köpt en båt, som han sjösatt för drygt 2 veckor sen.. Bara det t.e.x, jag skulle aldrig få för mig att åka med i den båten! Aldrig!



Förbannad!

Är fett jävla förbannad idag, vet inte varför! Varit det i princip hela dagen!
Vaknade vid 07:00 av att mamma ringde på mobilen, jag svara inte.. Fick ett sms 2 min senare och fråga om jag kunde komma och jobba mellan 10-13, sa nej! Då jag har lovat Anna att följa med när hon skulle plocka ut sin p-stav.
Somna inte om förräns typ tjugo i åtta, fett störigt! Sen vakna jag när klockan ringde 8:45, somna om till 9:00
Duscha, gjorde vid mig & käka frulle.. Tog bussen till stan 10:10, mötte Anna, och sen till ungdoms. Tog väll cirka 30 min där, sen vidare till Arbetsförmedlingen där vi skulle möta upp Phille & Kita (hunden)
Gick hem till Anna och phille, sen ner i stan en runda.. Skulle köpa brillorna på HM jag hitta förra veckan, men dom var fan inte kvar, fett sur! Sen gick vi och fika på gyllene koppen! Käkade en baguette, men var typ 10 lager med smör, vilket var skit äckligt. Sen pös vi hem till Anna & Phille igen, och jag somna nästan! Var skit trött och sleden, jävla värme! JA, jag klagar!! Jag HATAR värme, jag HATAR sol! fy fan! Länge leve höst!

Åkte med pappa & mamma hem runt 16:00. Har inte gjort så mkt hemma, bara tagit det lugnt.. Suttit vid datorn & degat.. Har precis varit i duschen också typ, kände mig inte direkt fräsch!
Tänkte poppa popcorn & kolla på Passion of the Christ ikväll..


Ja fy fan vad förbannad är.. Det var det jag egentligen skulle skriva om, men kom ingen vart! :P
Det jag stör mig som fan på är, när folk frågar mig en sak, dom får sitt svar, men ger sig endå inte :S Utan frågar 2 ggr till.. PALLA?! Dom frågar samma sak, med bara några minuters mellan rum? Till vilken nytta? Jag har redan svarat en gång, jag tänker inte direkt ändra mitt svar?! Blir fan snart idiot.


Gäster i morgon, linkan & company! Jag verkligen älskar när dom kommer till oss, eller vi till dom! Älskar deras umgänge.. Får alltid höra mycket skitsnack om folk i Asmundtorp! I looove it :D haha
Ska nog till Helsingborg också i morgon, som det ser ut nu iallafall. Får se vad som händer!
Ska träffa Jonte & Tommy där :] tihi.




Love Matilda

Träning!

Sitter hos Sutt, och väntar på att hon ska gå in i duschen! Vi har varit på ett Easyline pass, najsnajs!
Sen ska vi ner till City gross och handla något att ha till middag!


Btw, har kommit på¨vad jag skulle göra på fredag.. Jag skulle jobba! haha! 7:00 - 14:30 :]



Love Matilda

Uttråkad!

Har egentligen absolut ingen ork till att skriva! Vet inte ens vad jag ska skriva.
Är fett uttråkad iaf, har absolut ingenting att göra.. Hoppas Sutt skickar ett sms och säger att jag kan komma in en runda till henne!

I morgon ska jag kanske med syrran till Center Syd, får se om jag pallar och om jag är vaken och färdig när hon kommer vid 11:30. På tisdag ska jag följa med Anna när hon ska ta ut sin P-stav, sen ska vi ner i stan och fika! :]
Onsdag ska vi ha gäster hemma, så ska va hemma och äta o.s.v iaf.. Sen får jag se vad som händer! Ingen sprit för min del iaf!
Torsdag har jag inget planerat, och fredag skulle jag göra något, men jag kommer fan inte på vad >__< haha KRIS!

Nej, för fan! Skäms Matilda, gör något!



Love Matilda

Torsdag-fredag!

Yesbox, sov hos Sutt i torsdags, trevligt trevligt! Vi gjorde inget speciellt, inte vad jag kan komma på iaf.. Spela guitar hero och hade det najs.. I fredags stack vi till Helsingborg, jag träffa lite folk på Hamnpaviljongen, och Sutt träffa Björn och gick en runda i stan.. Satt där en timme cirka, sen stack jag,sutt & björn till väla! Hittade ingen kjol som vanligt, vilket suger kameldase.. Får be mamma köra och handla en kjol till mig, för hon hittar alltid någon snygg! haha! ;D
Efter väla, körde vi hem Björn, sen körde vi mot Landskorna och hem till Sutt igen! =) Gjorde inget speciellt där, kolla tv, gjorde vid oss & lyssna på musik! =)
Vid 22:00 körde vi till Helsingborg igen, då det var dax för streetrace :) Träffade Danne och hans polare där, jag och sutt fjäska in oss i hans bil istället, då den är SÅÅÅ fin! En golf 3a, RÖD! Riktigt stylad och såå jävla läcker..
Hade jag haft dom 60,000 han vill ha för bilen så hade jag köpt den direkt! haha! Ingen tvekan.
Träffade även på John på Stattena vid halv tre typ.. Trevligt trevligt! Alltid kul att träffa folk.
Kom hem till Sutt strax efter 03:00, då var det typ in och tvätta bort smink, göra vid sig & sen lägga sig i sängen, medans Sutt somnade med laptopen i knäet.. Dock väckte jag henne, så hon kunde lägga sig ordentligt!
Vaknade runt 11, gjorde vid mig.. Käkade våfflor, sen hämta morfar mig vid 13:00.. Ska väll på race ikväll igen, så ser du ut nu iaf! Trevligt! Älskar att umgås med Sutt <3




Love Matilda

Träning!

Varit med Sutt på ett Easyline pass idag på gymmet, svettigt och jävligt var det.. Men samtidigt väldigt skönt!
Sitter hemma hos Sutt nu och har precis kommit från duschen typ. Sköönt! Nu väntar jag bara på att Sutt ska in och duscha, sen ska vi till Hemköp och handla vaniljsås..Vi ska göra äpplepaj. MUMS!

Sen ska vi lira guitar hero, och jag ska utklassa Sutt till MAX! :)




Love Matilda

Zzzz

Sitter här och nästan halvsover, gud vad trött jag är! Och klockan är inte mer än 22:05.
Kan bero på att jag har jobbat ikväll, det tar fan på krafterna! Är riktigt sleden i huvudet.
Men det var kul att jobba, första gången jag jobba kvällen själv! Eller ja, Sala hjälpte mig med tabletterna & insulin, då jag inte har någon deligering än! Men det kommer :)
Har även fått schema för 5 veckor i sommar, dom resterande 5 kommer snart! Helt ok schema faktiskt.
Är riktigt nöjd! Ska dock jobba lördagkväll på Landskrona karnevalen & börja 7:00 söndagen efter.
Inte kul direkt. Men det får la funka.


I morgon blir det träning om Suttarn känner sig bättre! :]


Till helgen blir det kanske grillning med Ted & hans company! Annars blir det nog race, eller umgås med Sutt :)
Får se vad som händer.. Är ju iaf löning på fredag!!! Najs! :) Har även sålt min kamera, för 600:-, helt rimligt pris!
Får pengarna på fredag också! Använder endå aldrig den längre, då jag alltid fotar med mobilen! Och det är ju inte något fel på den heller :)



Love Matilda

Fuck it.



Yeah!
Mina piercingar i läpp & tunga!

Piece of me

Om man kanske skulle släppa allt nu, och tänka frammåt.
Känns rätt bra nu, tankarna kommer och går!

Varit ute med hunden en runda idag, skit skönt väder! Så här kan det vara hela sommaren, det är varken för kallt eller för varmt, helt perfekt!
Funderar på att sätta mig i trädgården och käka lunch & läsa en bra bok.. och kanske t.o.m få lite färg på kroppen! Det hade ju verkligen inte skadat..


Nej, nu skriker magen efter mat!
Adjöss.



Love Matilda

Skinande sol!

Ja det är det verkligen idag! Och fy skäms på mig som inte ens varit ute idag!
Har städat rummet iaf, hittade en av Fredriks strumpor! haha! Tecken på att jag inte dammsugar ordentligt under min byrå, med tanke på att det är mer än 1 månad sen han var hos mig =P Menmen.

Funderar skarpt på att gå en sväng med hunden, för att få lite frisk luft! Hade ju inte skadat direkt.
Håller på att ladda ner Glasblåsarens Barn, sjukt längesen jag såg den!


Usch, svider som attsingen på min arm! Dumma tatto :( Men, fan vad svart den är!!
SKITNÖJD! :)



Love Matilda

Club Jam!

Då var det dags för mig att fylla i min tatto igår, gick jätte bra! Var där redan 15:40, så vi började strax innan 16. Det blödde som fan också tyckte jag, men det tyckte inte Johan! haha :P
Var färdig 16:50, och då väntade mormor på mig utanför!
Mormor körde mig hem, kom hem och fixade käk & satt vid datorn ett tag.. Sen gick jag upp till ICA där Sutt & Björn var! åkte med dom till Landskrona. Kom hem till Sutt och bytade om, och hon gjorde vid sig, sen körde hon och jag bort till Folkets hus & Club Jam där vi skulle vimmelfota! Det gick bra, och var rätt kul! Men lite svårt att få bra bilder då all rök från rökmaskinerna förstörde bilderna.. men fick endå 158 st någorlunda bra bilder! Dock lägger jag inte upp alla på apberget.se men några iaf! Bli medlem där vettja :) www.apberget.se , en community för just din stad.

Kom hem runt halv ett, la mig i sängen och kolla på Lilja forever, och käka en macka! Somna dock efter typ 20 min :D
Idag ska jag inte göra så mkt, städa rummet iaf.. Det behövs!



Love Matilda

Turan!

Yeah, tura igår då =)
Åkte in till Landskrona vid 17:00, träffa Sutt & björn vid city gross, sen vidare till Rhodos för att käka!
Och vi NJÖT till max.. Alla tre varit sugna som fan flera dagar, så fy fna vad gott det var :D
Sen hem till Sutt & för att hon och Björn skulle göra vid sig =) Sen tänkte vi ta bussen till Helsingborg, men missa den med sisådär 10 sekunder, vilket var störigt! Så vi gick in en runda på city gross och sen tog vi bussen till tågstaitonen istället, och sen tåget 20:15 till Helsingborg! Träffa Henke uppe vid båtarna! Och inga fler hade kommit, så jävla dålig stil att man säger att man ska komma, och sen inte kommer! Hörde inte ens av sig..
Sutt., Björn & Henke tyckte vi skulle åka dom nya sundsbåtarna, så jag blev ner-röstad..Så vi traska bort där, och ja.. Det gunga något så in i helvete! Fy fan säger jag bara!
Iaf, vi tura till klockan var runt 23:00. Sen stack vi in till Crom, där det var rätt dött fkatiskt! Träffa på Ted också, kul kul!
Vi bestämde oss för att ta bussen hem mot Landskrona 00:15, sagt och gjort! Åkte med Tord hem från Landskrona vid 01:30.. Tack för det :)
kom hem och slängde mig i sängen direkt, la och smsa med Henke en stund, sen somna jag gott =)


Nu ska jag snart iväg till Lödde för att fylla i min tatto, ska göra det kl 16:00 istället!
Sen blir det till Club Jam på Folkets hus i Landskrona där jag och Sutt ska vimmelfota :)



Love Matilda

FUCK!

Nu ringde precis min tatuerare mig, och sa att han hade fått akuttid hos tandläkaren, så jag ska fylla i den i morgon istället kl 17:00 :)


Nu så.

Nu jäklar smäller det snart! eller något.
Ska in till Landskrona nu 11:10 till hudläkaren! Sen 12:38 bussen till Löddeköpinge för att fylla i min tatto :D
Fett najs!


Angående vad som händer idag med turan, har jag inte en susning om! Funderar skarpt på att skita i det..
Faktiskt!



Nu ska jag göra vid mig och gå till bussen!


Love Matilda

=)

Ja vi kör ett inlägg till.. Har dock inte en susning om vad jag ska skriva!
Jobbat idag då ju, helt ok! Var ute och gick med en vårdtagare idag också! Skönt att få komma ut i friska luften!
GIck till Netto & köpte servetter till dom i köket :)

Tog bussen hem 12:30, gick inom ICA och köpte mjölk & fil.. Mums!
Kom hem och fixa lunch, satte mig vid datorn, sen somna jag framför tvn en stund, och det var vääääldigt skönt ska jag lova! Ska sova ut lite i morgon, men måste ta bussen 11:10 till Landskrona då jag ska va hos läkaren 11:30.

Emma ska med till tatueraren i morgon, ska bli kul att umgås med dig lite :) Evighet sen sist..



Love matilda

RÖVHÅL!

Skrev precis ett inlägg, och det blev såklart raderat! FUCK!

Godmorgon!

Ja, nu sitter man här när klockan nästan är 06:30, ska snart åka till jobbet! Sista dagen förhoppningsvis denna vecka om dom inte ringer in mig, vilket jag inte hoppas.. Har fullt upp hela helgen känns det som!

Gårdagen var lååååång, jobba först till 12:00, vidare hem till Sutt en snabb runda! Sen körde jag, sutt & björn till Helsingborg.. Björn åkte hem, och jag & Sutt gick på en adminträff. Sen körde vi och  hämta Björn, och fick även ta oss en titt i hans lägenhet! Vidare till Lomma, för att Sutt skulle köpa en laptop, sen tillbaka till Landskrona.. Var väll där strax innan 20:00, och då stack jag & Sutt till gymmet en snabb runda..
Var hemma strax innan 21:00, duschade, käka, satte mig vid datorn & sen somna jag väääädligt skönt typ 22:40!

Imorgon blir det läkaren 11:30, sen fylla i tatton 14:00, hem & göra vid sig efter det, inte till Landskrona och käka på rohods med sutt & björn, och sen vidare till Helsingborg för att tura, och eventuellt en liten utgång på det :)

Lördag ska jag & Sutt vimmelfota på Club Jam i Landskrona! Najs :)


Nu ska vi köra till jobb, ha en bra dag! Tänk på mig medans jag jobbar :)




Love Matilda

Övningskörning!

Yesbox, here we go again =)

Jobbat idag mellan 7:00 - 16:00, gick ovanligt snabbt idag! Men är för at jag var i badet på förmiddagen, då man alltid har något att göra,och allt går mycket fortare, det uppskattas till max :D
Eftermiddagen finns det inte så mkt att göra, alla vårdtagare på jobbet spela bingo & hade skoj :D Alltid lika kul att titta på och höra på deras skvaller! Där finns en dam, gud vad jag tycker om henne! haha!

Kom hem vid 16:15, logga in på datorn, byta om & sen körde jag och pappsen till Biltema! Han skulle köpa grejor till båten, som han ska sjösätta(?) till helgen..Tänker aldrig sätta mig i den förbannade båten, haha! =)

Imorgon blir det jobb 7:00 - 13:00.. Skönt! Ska bara vara i badet, så det kommer gå snabbt!
Sen blir det hem till Suttarn <3 och umgås, sen vidare till Helsingborg då vi ska på en Adminträff, ska bli skojsigt!
Efter det så blir det en runda på gymmet, ska bli najs! :)


I övrigt så flyter livet på som vanligt! Lite deppig fortfarande över det här med Fredrik.. Men jag överlever, och tur är väll det =)
Jag, Sutt & Björn har även bestämt lite halvt att vi ska åka till Liseberg i Juni månad, ska bli riktigt skoj då jag aldrig varit där :) Hoppas bara att någon mer kan/vill följa med!



Love Matilda

image9

Träning & BoIS!

Yesbox, varit och tränat 1 timme idag.. Riktigt skönt faktiskt! Men det är fan att jag får så förbannat ont i knäet snabbt!
Nästan bud på att kolla upp det eller något! Men skönt det var att träna iaf, ska träna onsdag & torsdag också som det ser ut nu iaf =)

Ska snart käka middag, och sen till Landskrona igen! Då det är BoIS - Enköping . YEAH!
Träffar Josefin då också :) ska bli kul


I morgon blir det jobb 7:30 - 16:00. >__<


älskar suttarn <3





love matilda

Jobb!

Jobbat idag mellan 7:00 - 13:00, varit rätt lugnt! Men det var fan längesen jag sov så gott som jag gjorde inatt, herrejävlar >__<, och lika förbannad varje gång klockan ringer 5:45, fick 15 minuters sovmorgon för att pappa inte ska jobba! Det är najs! Ska jobba igen på tisdag 7:30 - 16:00, segt! Men det funkar!
Kom hem för en stund sen, har käkat lite & tänkte lägga mig i sängen och kolla en film! och förmodligen lär jag somna som jga alltid gör!


Något av det värsta jag vet är folk som snackar skit! Varför i hela fridens namn skulle jag göra nya konto på lunar för att trakassera dig?! :S ursäkta? Tror inte det va, så jävla omogen är jag fan inte! Jävla fitta.



Love matilda



Empty room
Empty heart

Svårt!

Så jäkla svårt att se att du är online på msn utan att "få" skriva till dig..
Klart jag får, men nu har vi "bestämt" att inte höra av oss till varandra på några dagar, så det är bara till att bita ihop.
Saknar dig mer och mer för varje dag som går.. Detta är skit svårt för mig, och kommer ta dagar att smälta!
Jag vill inget annat än att du ska bli min igen. Verkligen inget annat! & jag hoppas mer än något annat att det ska bli vi igen..Jag förstår verkligen nu vad jag har förlorat! En helt underbar människa med ett hjärta av guld!

& jag kan tänka mig att folk som läser min blogg (om det ens finns någon som läser den?) tänker " Ja, du söker bara uppmärksamhet, eller du vill att folk ska tycka synd om dig".. Då kan jag meddela er att NEJ, det gör jag verkligen inte! Jag måste få skriva av mig, måste få ut alla mina tankar på något sätt.. Jag kan inte prata om det, då börjar jag bara gråta.. DÄRFÖR skriver jag det här istället! Sen får ni tycka precis vad ni vill!





Love Matilda

Usch & fy

Ja, så var ska jag börja!
Var hos Sutt igår, med henne & Björn! Skulle käka tacos & ha lite myspys..
Det var trevligt, och jag skratta rätt mycket! Men när jag skar grönsakerna till tacosen så gick det inte, då kom tårarna!
Fortfarande svårt att förstå vad som hänt, och att du egentligen skulle varit hos mig! Det är det som är värst nu! Tror det kommer bli lättare efter helgen! Men ja, får se vad som händer! Jag hoppas på det bästa!
Men iaf, vi käkade tacos, spela guitar hero & hade trevligt! Vid 20:00 körde jag & sutt Björn till tåget, då han skulle jobba! Efter det körde vi till Hemköp & handla lite godis! Ahlgrens sura bilar!! MUMS! Fett sura är dom också.
Jag & Sutt skulle egentligen till Helsingborg på streetrace, men blev inget då det börja pissregna! Så vi kolla på en film på tv3 istället, som var riktigt bra faktistk! Men jag fatta inte slutet, som vanligt!
Tog bussen hem 23:30, träffa Emma på bussen, så vi snacka lite skit =) Träffa även på Iffe & Tim, dom jag fira min 18 års dag med! Najsnajs!
Idag ska jag inte göra så mkt, ta de lugnt.. Ska gå en runda sen idag också, och fjäska lite för pappa så vi kanske kan övningsköra! Annars blir det att va hemma och tycka synd om mig själv!



Love Matilda

Helvete!

Varför kan ingen väcka mig och säga att detta bara är en dröm?
Jag mår rent ut sagt piss, och bara av att skriva detta inlägg så kommer tårarna igen!
Har gråtit konstant sen jag vaknade kl 10 i morse! & det känns, i huvudet!
Tanken av att aldrig mer få kyssa dig, känna din närhet, känna din kropp mot min..Det är hemskt!
Detta var det sista jag ville! & du skulle ha varit hos mig nu, och stannat tills söndag eller måndag! Har inte fått träffa dig på 10 dagar, jag vill bara krama om dig! Vi lär inte träffas på några veckor, som kan bli månader! Vill inte ens tänka tanken på det, men du ville va ensam, du ville tänka & du ville va singel! Jag måste acceptera ditt beslut, fast jag inte vill! Jag måste! Det är svårt för mig att förstå, men jag har inget val! Jag måste förstå att detta var det du ville, och det lär aldrig bli vi igen.. & ja, mina tårar bara rinner ner för kinderna & kommer göra länge till..
Jag tycker om dig så förbannat mycket Fredrik, detta var det sista jag ville!




Love Matilda

:(

Slut mellan mig och Fredrik! :(

Jobb jobb jobb

Bara massa jobb på g tycker jag, vilket det egentligen inte är! Men det känns så!
Jobbat idag, ska jobba i morgon & ska jobba på torsdag! Är faktiskt rätt kul, dock inte när det inte finns något att göra, då man bara sitter på ändan & sitter..



Ååhh vad jag längtar till torsdag!!! Är så himla tråkigt att vänta & vänta!
Har inte träffat Fredrik sen förra måndagen då jag åkte hem från honom, vilket innebär 10 dagar (på torsdag)..
Hade varit så mycket bättre om vi bodde närmare varandra, så det inte var så dyrt att åka till varandra! För det kostar endå 100 kr för mig & 150 för honom då han åker på vuxenbiljett! Så man kan liksom inte åka till honom eller han till mig över dagen, för det är för dyrt! Speciellt när man inte har fast jobb eller i princip ingen inkomst!
Men det är bara att bita i det sura äpplet & se glad ut! Ju längre man är i från honom, desto mer roligare är det att träffa honom sen! Fast det inte är kul att vara ifrån honom!

Nej, nu ska jag sluta beklaga mig och vara glad att jag får träffa honom överhuvudtaget :)


Tänkte dela en annanas & mumsa på det!



Love matilda

Skitsnack & 6 koppar kaffe!

Varit hos Anna & Phille idag.. Riktigt trevligt faktiskt! Jag & Anna kan verkligen prata om ALLT!
Jävligt najs faktiskt, satt och snacka nonstop i 3-4 timmar. & drack 6-7 koppar kaffe på det..
och jag som inte brukar dricka kaffe känner av det nu, har extremt ont i magen & jävlig huvudvärk..
Nästan synd om mig, men jag får skylla mig själv :)

Måste bara säga att jag känner mig sååååå hedrar att få vara med i Maddis blogg :D haha (A)
missmaddis.com .. Läs & du är fast ;) Beundrar den kvinnan till max!

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen & kolla ytterligare några avsnitt av Alias & sova :)

Och gissa vad, snart är det torsdag & då kommer min älskade Fredrik :D haha! Ska bli såååå najs att få träffa honom!
Längtar till max.. Jobbar tisdag,onsdag & torsdag så dagarna kommer gå rätt snabbt..
Ska träna på måndag & tisdag också :) Skönt!


Love Matilda!



P.S Glöm inte kolla in missmaddis.com & sutt.blogg.se :)
Tjaaao!

Allt & inget

Usch ja, det kan man säga! Min laptop funkar inte, fast vi köpte ny kontakt!
Måste antaglien köpa nytt moderkort, och det är inte värt det eftersom datan redan är kass!
Så blir att spara till en ny, och jag har redan börjat! :) Kommer ta tid, men tillslut så :)

Nu ska jag snart åka till Anna & Phille och vara lite social med dom :)
igår var jag hos sutt och umgicks med henne & Björn.. Trevligt trevligt!
Gjorde äpplepaj & spela guitar hero, och för en gångs skull vann jag över Björn! HEJA MIG! =)

& mitt öra är jätte bra, är fortfarande öm där! Men inte så farligt.. Kan dock inte sova på den sidan, vilket innebär att jag inte kan sova som jag brukar xD

Blir jobb på tisdag,onsdag & torsdag! Tråkigt, men måste ha pengar till datorn!

Love matilda

Industrial! :D

Yeay, var på trianglen igår med Sutt & Björn då dom ångrade sig angående Bakken för att dom tyckte det var för kallt!
Sagt och gjort, dom hämtade mig rint 16:00 & vi körde mot Malmö!
Hitta parkering, och sen in till Trianglen! Gick in på India direkt och boka tid för min Industrial piercing! Fick tid 17:20, och tro mig! Har aldrig varit så nervös innan, herrejävlar! Under tiden gick vi runder i lite affärer och kolla.. Och jag kolla på klockan typ hela tiden! haha!
Kom in där 17:20, och fick gå in i det som jag kallar piercingrum :D Blev piercad, och ont som FAN gjorde det också! Det värsta jag gjort inom piercing.. Fyfan! Ska aldrig göra om det.. Usch! Men snyggt blev det.. Satte i två ringar då det läker bättre tydligen :) Ska sätta i staven om 8 veckor ungefär! Blev riktigt nöjd faktiskt & det tackar jag Maddi för ! :)

Efter jag piercat mig så gick vi och fika, sen kolla lite i affärer! Sen körde vi hem mot Landskrona igen =)
Spelade guitar hero en stund, sen gick vi och käkade! Efter vi käkat, gick in en runda på Akropolis, tänkte egentligen bara kolla om där var något roligt folk.. Men vi blev sittandes där tills dom stängde 01:00 & då kom morsan och hämta mig! Var rätt så hes också, då jag sjungt rätt mkt & för att man får skrika där inne om man ska prata med någon! haha!


Idag har även jag & Fredrik 1 månad tillsammans :) <3

Ska kanske in till Sutt en runda idag/ikväll om hon & Björn inte skulle på inflyttningsfest, annars blir det att jag sitter här hemma och tar de lugnt & klagar över att jag har så ont i mitt öra xD



Love Matilda :)

Trianglen & piercing!

Blir inte Bakken idag, då Sutt & Björn tycker det är för kallt!
Så vi tar en tripp till trianglen i Malmö istället! Ska förmodligen pierca mig då också, en industrial =)
Sutt ska kanske också pierca sig.. Najsnajs!
Ikväll blir det nog hem till sutt & spela guitar hero & xbox också, ska bli kul :) Umgås lite och ta de lugnt.

Saknar Fredrik också! Tråkigt att vara utan honom!
Har 1 månad tillsammas i morgon också :)

Love matilda

Trååååååååk!

Vilken tråkig dag det har varit.. Ingen social männska att prata med på msn, har inte haft något att göra, och bara allmänt BLÄ!
Har t.o.m haft så tråkigt att jag har rensat i min byrålåda, och rensat lite bland filmerna & lagt dom bästa filmerna i cd-fodralen! & då är det fan illa!
Pappa har hjälpt mig att sätta upp deras sänglampa, då dom köpt ny säng för ett tag sen & den inte fick plats typ!
Det tackar jag för!

Och min "älskade" laptop, min kära laptop.. som jag i princip kan slänga! Får inte igång det alls längre!
Kan om jag vill skicka in den på lagning, fast då kostar det oftast att få tillbaka den .. och inte ens säkert det går att laga! Så lika bra att köpa ny data! har redan fått reda på min lön jag kommer få denna månaden, och det räcker långt ifrån en ny laptop! Vilket suger kameldase..Men eftersom jag har skaffat mig en spargris (där det redan finns pengar) så ska dom pengarna där gå till en ny laptop :] Smart Matilda, ja tack så mkt! ;)
 Kommer dock ta väldigt lång tid innan jag får ihop 5000-8000 kr! Men nu när jag har sommarjobbat så finns det säkert pengar över som jag kan lägga på laptopen!


Fy fan, fick precis ett sms av Anna (min bästa polare) att dom fick avliva deras hund för 1 vecka sen!
Fan vad hemskt, älskade den hunden ju! :( usch..
R.I.P Lizzie



Love matilda

Farbror doktor!

Yesbox, nu börjas det igen =]
Morsan ringde till läkaren innan idag, och fick tid hos hudläkaren den 18 April 11:30!
Äntligen ska jag bli av med dom förbannade utslagen i ansiktet! Skäms för fan över det..

Idag ska jag inte göra så mö, bara va hemma och ta de lugnt! Imorgon blir det ju Bakken :D :D
Kanske ska ta och gå en runda sen och förbränna lite kalorier..

& min laptop strejkar.. Fett jävla störigt! Får inte igång skiten! Har glapp i kontakten, så pappa tycker jag ska åka till någon sån dataaffär och fråga vad det skulle kosta om dom bytar kontakt blablabla typ..
Får la göra det då så jag slipper sitta på denna stationära datorn som suger kameldase..


Loove Matilda :]

Längtan!

Har egentligen inget att skriva idag, bara att jag längtar som fan tills fredag! Då jag, Elisabeth & Björn åker till Bakken i Danmark.. Ska bli så jävla roligt! Längtar till tusen! Tråkigt att inte Fredrik vill/kan!
Åker vid 12:00 tiden på fredag, och kommer hem på kvällen någongång! Ska bli så jäkla kul att åka karuseller, då jag älskar det mer än något annat..(nästan iaf)

Idag har jag inte gjort något speciellt, varit med mormor & morfar och handlat bara!
Ikväll blir det Lost på tvn :D Ska nog unna mig lite popcorn då också!

Fredrik kommer till mig nästa torsdag, om inget annat bestäms! Vilket jag inte hoppas :)
Tycker om dig så mkt .. <3


Sutt, du & jag mot världen! Så glad att vi fått upp kontakten igen!
Vi stryker ett streck över det som hänt, och fortsätter där vi slutade..
 



Loove Matilda :)
på återseende

Körskola & motion

Vaknade idag när klockan ringde 12:00, ville verkligen bara somna om igen.. fan vad trött jag var!
Men det var bara upp och se glad ut, typ.. In i duschen & göra vid sig! Käka frulle och satte sig vid datorn!
Tog bussen mot Landskrona 14:10, vidare till körskolan för en körlektion som gick åt helvete rent ut sagt!
Fick motorstopp några gånger, och när Cattis (körläraren) säger till mig "håll mer till höger i rondellen", ja då gör jag det! Men när jag väl håller åt höger så är det för mkt.. Men fuck dig typ! Kärring!

Blev ingen träning iheller idag för Sutt inte hade kommit hem från centersyd än, så jag åkte med mamma & pappa hem vid 16:00! Kom hem, satte mig en snabbis vid datorn, sen ut en runda med morsan, en såndär runda svetten rinner av en.. Riktigt äckligt! Men skönt att gå.. Gick genom hela Asmundtorp! Skööönt.
Så nu sitter jag här enbart i handduk, och ska snart skölja ur håret som har fått sig en hårinpackning :)

Annars blir det bara slappe ikväll.. Ska iväg med mormor & morfar och handla i morgon!


Saknar Fredrik också. Tycker om dig jätte mycket, är jätte glad över att du är min <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!