Kalasdags.

Idag är det lördag för den som missat det. Har inte gjort något särskilt idag, bara varit och handlat på city gross typ.
Min fina sambo jobbar denna helgen, så han är inte hemma speciellt mycket. Han jobbar 05-18. Inge skoj.

Vid 4 tiden kommer min mamma och hämtar mig och Joakim. Vi ska på kalas halv 6 hos min moster. Min lilla kusin Wilma fyllde 6 för 1 vecka sen ungefär =)


Ja, annars har det inte hänt något mer spännande sen sist.


Dag 2.

Dag 1: 8 sätt att vinna ditt hjärta
Dag 2: 9 saker om dig själv.
Dag 3: 10 saker du vill göra innan du dör
Dag 4: 7 saker du tänker på ofta.
Dag 5: 6 kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag 6: 5 saker du gillar att göra.
Dag 7: 4 saker du tycker är tändande.
Dag 8: 3 saker du tycker är avtändande
Dag 9: 2 favoritlåtar
Dag 10: 1 bekännelse

Dag 2:
1: Jag är väldigt blyg när det är många nya människor, men kan prata på som aldrig förr om det bara är jag & typ 2 till.
2: Jag är sjukt rädd för clowner. En gång på Breeze i Malmö så var det halloween, och där kom en kille som var utklädd till clownen i "Det" filmen. Jag fick panik och börja störtböla framme i baren. Piiinsamt
3: Jag har 16 tatueringar
4: Jag har i princip inga vänner jag umgås flitigt med. Någon enstaka jag träffar då och då.
5: Jag är sjukt dålig förlorare i tvspel. Kim vill aldrig spela med mig :(
6: Jag är sjukt lat
7: Jag hatar att ta kontakt med nytt folk, och speciellt att träffa nytt folk. Vad ska man prata om liksom?
8: Jag HATAR folk som ljuger
9: Jag litar inte på någon

Hur du vinner mitt hjärta.

Dag 1: 8 sätt att vinna ditt hjärta.
Dag 2: 9 saker om dig själv.
Dag 3: 10 saker du vill göra innan du dör
Dag 4: 7 saker du tänker på ofta.
Dag 5: 6 kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag 6: 5 saker du gillar att göra.
Dag 7: 4 saker du tycker är tändande.
Dag 8: 3 saker du tycker är avtändande
Dag 9: 2 favoritlåtar
Dag 10: 1 bekännelse


Dag 1:

1. Vara sig själv
2: Få mig att skratta
3: Älska body modification
4: Visa kärlek & respekt
5: Få mig att känna mig speciell, att jag är den ända för dig
6: Överraska mig
7: Älska mig för precis hur jag är
8: Vara impulsiv, planera inte allt 2-3 veckor innan

120326

Just nu är jag så full av kärlek. Är så lycklig.
Detta var precis vad vi behövde. En riktigt kul kväll tillsammans.

Jag älskar dig så mycket.

Crackställe.

Fredagkväll nu då. Sitter för tillfället i soffan och kollar på Sons of Anarchy. Har börjat se om den serien i väntan på att säsong 5 ska komma ut.

Vad har hänt sen sist då? Hmm..
I onsdagskväll så körde vi ner till Lund för att hämta Ronja som ska hälsa på här några dagar! :) Hon stannar till söndag eller måndag. Vet inte riktigt. Men de kvittar ju =) Alltid kul att ha besök här.

Igår slappa vi mest hemma. Körde ut och hämta våffeljärn hos mina föräldrar då vi blev akutsugna på våfflor. Haha.

Idag har vi inte heller gjort så mycket. Kim & Ronja gick hem till Magnus för Kim skulle tatuera fingrarna. Och eftersom Magnus & Nina röker inomhus så vill jag inte ta dit Joakim, så vi blev hemma. Eller ja, vi gick ut en runda och gunga lite och sen gick vi och handla.
När klockan var halv 4 så mötte jag upp Kim och Ronja för att gå och kolla lägenheten vi gjort intresseanmälan på.
TOTALT BESVIKEN! Usch säger jag bara.
Jag vill gärna bo kvar i denna lägenheten vi har nu, men jag vill inte bo i detta området med dessa grannarna.
Aja, vi får leta vidare helt enkelt.

Efter vi kollat på lägenheten mötte vi upp Magnus och gick ner till systemet för att handla inför imorgon. Blev en jääävla massa.. Herregud. Jag kommer nog inte ens dricka hälften, men va fan. Det är ju över 7 månader sen jag drack sist, så jag lär väl bli full bara av att titta på flaskan! :P HAHA.


Som jag skrev tidigare så sitter jag i soffan och kollar Sons of Anarchy, Joakim sover & Kim & Ronja är hos Magnus och snackar skit.



Lägenhetsvisning.

Jag hoppas så gud in i helvete att lägenheten vi ska titta på på fredag är fin, och att vi isåfall får den! Hade varit så jävla skönt.
Ångrar som FAN att vi tog denna lägenheten vi bor i nu. Och vi har bara bott här knappt 5 månader. Ena rummet ser ut som ett bombnedslag, lådor precis överallt som vi inte ens packat upp.
99% av dom lådorna ska egentligen ner i förrådet, men jag och min sambo är lite så, att vi får inte tummen ur röven att göra det.
Men när vi flyttar till nästa ställe så ska det bli ordning och reda så fort som möjligt. Mest för att Joakim ska få sitt egna rum.

Hoppas ni håller tummarna för oss på fredag!

Som sagt, vi flytta ifrån vår andra lägenhet bland annat för att dom kasta mat på våra fönster.
Här kastar dom maten på soprumstaket som är precis under vår balkong, så vi inte kan använda den. Då det luktar rutten mat och där är fiskmåsar typ hela tiden..

På bilden ser ni en massa kycklingben som kom ner flygandes från "himlen" häromdagen.
Det är såå trevligt.

Ensam hemma.

Ikväll är gubben min iväg på partaj. Han och hans ena polare fyller år på samma dag (nu på onsdag) så dom skulle ha lite födelsedagsfest tillsammans idag.
Var meningen att jag också skulle följa med men kunde inte fixa barnvakt då min mamma jobbar i helgen. Och festen blev bestämd typ igår :P
Men nästa helg så ska Joakim sova hos sin mormor och morfar så då är vi barnlediga och ska då festa :)
Det blir tredje gången jag har barnvakt över natten på nästan 1 år.
Ååååååångest. Hatar att lämna bort honom. Får ångest bara mamma ska passa han någon timme när vi ska storhandla t.e.x.. Usch. Men förhoppningsvis går det bra :)


Hade egentligen tänkt att gå och lägga mig nu, men blev sjukt sugen på att se Sex and the city filmen, så har nyss startat den. Hade bara 2an på den externa hårddisken så det fick bli den. Orkade inte koppla in och ut massa :P


Älskade skitunge!
Min kärlek till dig kan aldrig förklaras med ord! <3

120316

Så mycket frågor, men inte ett enda jävla svar.

Flytta igen..?

Det slog mig innan idag att Joakim blir ett år nästa månad. Herrejäklar.
Min lilla pojke.. Tiden går alldeles för fort.


Har varit superfint väder idag. Så vi tog bussen upp till mammas jobb och hälsa på en sväng, och sen gick vi hem. Tog lite omvägar bara för att inte komma hem så fort, så det tog nästan 1½ timme. Superskönt.

Imorgon ska vi till Unga föräldrar, och sen hem till mina föräldrar och äta middag. Ska bli sååå gott.
Träffar inte dom så ofta, så de ska bli trevligt.

Just nu sitter jag och slappar i soffan bara.. Joakim sover och Kim har fortfarande inte kommit hem från jobb. Han var tvungen att jobba över.. =/ Så han är inte hemma förens 21:15 ungefär.


Vi har även gjort intresseanmälan på en annan lägenhet. Vill bort härifrån.. Fan, vi har bara bott här i 4 månader ungefär och vi vill redan flytta.. Sjukt. Dessa jävla grannar går mig på nerverna.
Kastar ut mat från sina fönster så det landar preciiis bredvid vår balkong. (Vi har balkongen ovanför soprumstaket, och där landar maten) Så det stinker rutten mat och där är fiskmåsar hela jävla tiden.

I söndags kom någon granne och fråga varför vi tvättade på deras tvättid. Eh? Vi har haft den tiden bokad i 1 vecka.. Men enligt han var det den 10onde och inte den 11e. Så Kim fick gå ner i tvättstugan med han och visa att det visst var den 11e idag. Men då sprang grannen ner fortare och satte sin låskolv på vår tid som vi hade, eftersom vi sätter vår kolv i dörren när vi tvättar. Så han trodde väl att vi skulle vara dumma nog och ge han tiden.. Men icke sa nicke! Jävla kräk. Och svenska kunde han knappt heller. Hans son fick översätta till honom.
Jävla pack!

Dagis.

Joakim fyller 1 år nästa månad, och vi har fortfarande inte sökt dagisplats. Varför? Jo, för att jag VILL INTE. Jag vill inte att han ska gå på dagis.
Det skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Jag är så rädd när någon annan ska ta ansvar för honom, att någon annan ska ta hand om honom. Även om så bara för någon enstaka timme i veckan. Det skrämmer mig sjukt mycket.

Jag vet hur Joakims skrik låter när han är ledsen, hungrig, trött o.s.v. Det vet inte dom på dagiset. Dom lär sig det, JA det vet jag också. Men ÄNDÅ!
Jag vill verkligen inte det. Jag försöker skjuta upp det så länge jag kan.
Jag tycker att barn ska börja på dagis när dom är tidigast 2 år, men eftersom mina föräldrardagar inte räcker så länge så måste han börja tidigare och jag måste börja jobba eller plugga för att  få in pengar. Det är ju en självklarhet.

Men samtidigt så vet jag att han måste gå på dagis. Han behöver det. Han behöver socalisera sig med andra barn, och leka med andra barn. Komma ifrån sin mamma lite ;) haha.
Nej, men jag vet att det är bara bra om han går på dagis. Jag är inte dum liksom.


..... ååångest!


Sovmorgon!

Idag har det varit en bra dag. Helt underbar faktiskt. Även om jag och Joakim bara har varit hemma.
Som vanligt så vaknade Joakim 7.30 i morse, och vi låg kvar i sängen en stund. Och 20 min senare så somnade han igen, och då passade även jag på att sova mer.
Vaknade runt 9:30 och det var HEEEELT underbart !! Sen dess har hela dagen varit bra.
Jag känner rätt ofta att jag hade mått bättre och varit gladare om jag hade fått sova lite mer på morgonen, men det går ju inte när man har en bestämd herre som gärna vill upp tidigt. ;)


Har nyss städat och plockat undan, och just nu sitter jag i soffan och ska alldeles strax titta på Unga mödrar.
Och om en stund kommer min kära sambo hem från jobb. Då blir det väl middag och så =) Blir rotfruktsgratäng och kycklingfilé till mig och kött till Kim.


Imorgon blir det Unga föräldrar =)

Våååår!

Vårjackan & vårmössan har åkt in och overallen har åkt ut! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!