Suget!

När jag vaknade imorse hade jag sånt extremt sug efter att städa, fixa och få det lite snyggt här.
Sagt och gjort!
Hade tvättid kl 13 också, så det passade perfekt. Blev 5 maskiner tvätt, som jag även vek (vilket jag aldrig gör annars), jag dammsög, dammade och renbäddade. Badade även Joakim efter jag fixat middag.
Elisabeth var här en stund också, då hon skulle hämta sin cykel som stod här utanför. Så hon kom upp och snacka en stund.

Igår passade pappa Joakim någon timme på kvällen. Jag och Elisabeth var i Helsingborg och tittade på Eric Saade.
Körde hemifrån strax efter 20, och Eric började spela 21:30. Körde runt i drygt 45 minuter innan vi hittade parkeringsplats. Helt jävla värdelöst.
Och som pricken över i:et så ÖSTE det ner när eric uppträdde. Och jag ville bara höra "Populare", men såklart körde han den sist.
Jag och elisabeth stod och trängdes under ett litet paraflax, så båda två var ju halvt genomblöta + att min en sko läckte som fan.

Mötte upp en polare till oss och sa hej innan vi körde hem. Varken jag eller Elisabeth hade träffat honom på flera år, så det var kul. Även om han var full som ett as! =P

Sen gick parkeringen på bilen ut 23:55 så då körde vi hem. Släppte av Elisabeth hemma hos sig, och jag körde hem. Och då körde pappa hem direkt.
Joakim sov redan, så jag satt bara vid datorn en stund sen somnade jag också.


Dagens middag. Pasta,broccoli & kyckling med chili.


Joakim satt och höll koll på mig medans jag vek tvätt.


Min fina skindiver! Och min blåklocka har gått över till en gulklocka ;D

Check!

Skindiver - check
Joakims första tand börjar komma - check
Festa på Helsingborgsfestivalen - check
Spy ner en bajamaja - check

3 månader! <3

Idag blir min stora kille hela 3 månader!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag! <3<3<3


http://www.youtube.com/watch?v=SMNDH0RSO3E

Stora killen!



Min lilla kille börjar bli stor nu! Tiden bara springer iväg.
Snart 3 månader <3

110723.

Har inget att skriva om idag!


Joakim leker med sin tandborste <3


Första natten...

Då var denna helgen snart över. Och har haft väääldigt kul. Det har ju varit Karneval här i stan. Så i fredags var mina föräldrar barnvakt till Joakim så jag kunde gå ut och festa. Hade så jääävla kul.
Förfestade hemma hos Elins syster innan vi begav oss ner till stan vid 23 tiden. Kollade på någon snubbe som tydligen är poppis. Hade dock aldrig hört talas om honom =P

Hände lite stuff på natten, men det behöver vi inte dra upp.

Slutade med att jag och en killpolare satt i min lägenhet till kl 5 på morgonen. Satt och snacka och drack lite. Sov mellan meningarna vi sa till varandra typ. Båda två var så jävla trötta. Men kl 5 skickade jag ut honom, och jag somnade inte långt därefter.

Vaknade upp vid 12, och ringde till mamma direkt. Så hon kom och lämna Joakim vid 2 tiden. Så hann jag duscha, plocka undan lite och dammsuga.
Sen gick jag och Joakim ner på karnevalen och käkade langos. Gick en runda o.s.v.. Sen mös vi i soffan heeela kvällen! =)



Enda bilden jag har från i fredags =P haha

11-07-13

Hejhej..

Bakken igår var suuuuperkul. Pappa hämtade mig och Joakim vid 11:30 här hemma, körde ut till Asmundtorp och invänta dom andra. Passade på att mata Joakim också. Vid 12.30 började bilarna rulla mot Dyrehavsbakken.
Var framme runt 14 tiden. Väl framme så inhandlades det åkband till alla barnen + mig och min moster.
Blev en väääldans massa åkande kan jag ju säga. Har så sjukt ont i mina axlar och nacke. Har även börjat få lite blåmärke. HAHAHA! Men kul hade vi..
Jag och min kusin Simon åkte "Stockarna", ni vet dom som går i vatten? Jag kan ju säga att jag blev DYNGSUR! Fyfan. Var rent genomblöt. Fick ta 2 turer i Extreme så man blev torr ;D hahaha.

kl 23:45 begav vi oss hemmåt igen. Efter en väldigt lyckad dag/kväll.
Joakim "skötte" sig galant också. Har som sagt en väldigt snäll bebis som bara gnäller när han är hungrig.
Dock så blev han lite gnällig vid 8 tiden. Han var väääldigt trött, men kom inte riktigt till ro. Vilket inte är så konstigt med tanke på att det är massa ljud och folk runtom hela tiden.

Var hemma igen strax efter 1 tiden ungefär, då blev det byta blöja på Joakim och ge han mat. Sen däckade båda två i sängen väääldigt snabbt. Vaknade vid 8 då det var matdags igen, och sen sov Joakim ända fram till 13 ungefär. Själv vaknade jag kvart i tolv ungefär.


Idag har jag städat mitt "skräprum" som jag kallar det. Ett rum som jag inte använder här i lägenheten. Har ju en 3a för den som inte vet. Och i det rummet hamnar allt jag inte använder. Vilket resulterar i att det ser ut som ett bombnedslag. Men det tog jag tag i idag. Hade en hel hög med rentvättade kläder på golvet som åkte in i garderoben också.

Nu har jag och joakim nästan precis varit på city gross, och nu väntar jag på middag. Blir bakad potatis med tonfiskröra. Sen ska vi bara ta det lugnt heeeela kvällen.
Det behövs efter en heldag på Bakken igår!! :)


Joakim fick en STOOOOR fotboll av sin mormor och morfar! =)



En stycke Matilda från igår! =)

Bakken!

Imorgon blir det en fartfylld dag på Bakken med familjen och släkten!
Ska bli riktigt riktigt kul :)

Förlossningsberättelse!

Det började med att jag åkte in till Lunds KK tisdagen den 26/4 för en kontroll. Fick ett CTG på magen som mätte värkar och lyssnade på hjärtat. Hade småsmå värkar, som jag inte kände av.
Blev undersökt av en barnmorska som konstaterade att jag var öppen drygt 2 cm.
När jag låg och hade CTG:et på magen så kom en annan barnmorska in och frågade om vi ville vara med i en undersökning för barn som tänkas väga över 4 kilo.
Vi  frågade vad det innebar o.s.v och hon förklarade att dom gör ett ultraljud och mäter lårbenet, magen, huvudet o.s.v och räknar ut vikten på bebisen. Vi var rätt snabba med att tacka ja till det med tanke på att det var ett ultraljud inblandat. Vem vill inte få se sin bebis en gång extra liksom?
Innan vi blev nerskickade till ultraljudet så kom en annan barnmorska in, kände på magen och hon tyckte att jag skulle bli igångsatt idag (tisdagen den 26/4).

Nere på ultraljudet fick vi veta att bebisens vikt skulle hamna på runt 4900 gram med 10% felmarginal. Alltså kunde bebisen väga allt från 4500 till 5200 gram.
När vi kom upp till förlossningen så kom det in 2 barnmorskor som förklarade fördelar/nackdelar med att föda ett sånt stor t barn.  Och jag fick välja om jag ville föda vanligt eller med kejsarsnitt.
Jag och Kim pratade lite om det, och bestämde oss för kejsarsnitt. Kim hade egentligen inte så mycket att säga till om då det är min kropp, och jag ska göra det som känns rätt för Mig.

När barnmorskan kom in igen så meddela vi vad vi valt. Barnmorskan blev inte så glad, då hon verkligen ville förlösa bebisen vaginalt. Men jag hade bestämt mig, och tänkte inte ändra mig.
Barnmorskan gick och hämta lite blanketter som vi fick läsa igenom, och även papper jag skulle skriva på. Och hon berättade även då att kejsarsnittet skulle bli dagen efter (onsdagen den 27/4).
En narkosläkare kom in och förklarade lite om bedövningen, hur det skulle gå till med kejsarsnittet o.s.v. Fick även 2 st tvättsvampar med något medel på som jag skulle tvätta mig med på kvällen och morgonen efter.
Hon hälsade oss välkomna dagen efter kl 12.00.

 

På onsdagen så ringde narkosläkaren hem till min mamma (dom har fortfarande mitt hemnummer registrerat) och bad oss komma in tidigare då det var ledigt i operationssalen.
Så vid 10.30 körde mamma oss ner till Lund. Gick upp på avdelning 44 och fick sätta oss i ett rum så länge.
Klockan gick, och klockan gick. Runt 11:30 kom det en sköterska in och förklara att vi skulle få kläder (operationskläder) och att dom skulle sätta kateter på mig innan snittet.
Klockan gick, vid 13:00 kom dom in med kläderna, och då bad dom även mig plocka ut alla mina piercingar & smycke.
Klockan 14:30 fick jag en kateter, vilket INTE var skönt att sätta.
När klockan var 15:00 ungefär så kom det en sköterska och hämtade oss och vi fick gå ner till operationssalen. Där var det MÅNGA sköterskor,barnmorskor,barnläkare och narkosläkare.
Fick sätta mig på britsen och blev ombedd att kuta med ryggen samtidigt som jag slappna av, och då fick jag bedövningen. Spinalbedövning tror jag det hette.
Sen fick jag hjälp med att lägga mig ner då bedövningen började verka direkt.
Dom satte upp skynke framför mitt huvud. Satte blodtrycksmaskinen på armen och fick en nål i handen.

Dom började med att tvätta magen med desinfektions medel. Sen sa sköterskan som satt uppe vid mitt huvud att dom började skära. Absolut inget jag ville höra.

Man kände att där var något som hände på magen, man kände att dom rörde men inte VAD dom gjorde. Efter en stund hörde man att fostervattnet kom ut, och någon minut senare hörde man hur bebisen skrek.  Och då forsade tårarna längs kinderna.
Det kom en sköterska runt skynket med bebisen i sina armar så vi fick se h*n. Jag struntade i att kolla i ansiktet, jag kollade direkt mellan benen för att se vad det blev.
Och det blev en pojke!! Blev överlycklig, då jag hoppades på det innerst inne.

Kim följde med när dom torka av,mätte och vägde honom. Han var 57 cm lång och vägde 4762 gram.
Sen kom dom in igen och jag fick se honom ordentligt. Dock ville jag inte hålla honom när jag låg ner, så det fick Kim göra.
Kim och Joakim (som blev hans namn) fick gå iväg, och jag blev ihopasydd.
Jag blev skickad till uppvaket där jag var tvungen att ligga tills bedövningen hade släppt.
Låg där drygt en timme, som var den längsta timmen i mitt liv. Sen blev jag upprullad på avdelning 44 igen där Kim och Joakim väntade på mig.
Inne på rummet fick jag äntligen hålla Joakim i mina armar.

 

Joakim Viking Sandberg
Född den 27 April 2011 kl 15:30
57 cm lång och 4762 gram!

 

Alldeles ny!

 

Första mötet med mamma! <3

TrashQueen!

TrashQueen - We will meet again

Underbar!

Ensam & stark!



Jag är stark! Jag klarar detta galant, helt ensam!

En riktig familj...

Jag kommer aldrig få veta hur det känns att vara en riktig familj. En familj med en mamma,pappa och barn.
Just nu är det bara jag och Joakim. Och jag trivs riktigt bra med det. Men samtidigt så funderar man dagligen på hur det hade varit om pappan också fanns här. Fanns under samma tak, och man levde ett liv tillsammans, delade denna glädjen om ett barn tillsammans.
Jag och Joakims pappa kommer aldrig bli ett par igen, vi kommer aldrig bo under samma tak igen.

En dag, när jag skaffar en ny pojkvän och vi väljer att skaffa barn, då får jag kanske veta hur det känns att vara en familj. Men just nu känns det så långt ifrån min värld man kan komma.

Jag och Joakim trivs bra själva, vi fixar detta tillsammans. Sköterskan på BVC har sagt att hon är förvånad över hur bra jag klarar av att ta hand om Joakim själv. Och att jag är fruktansvärt stark som klarar det, med tanke på allt som hänt dom senaste månaderna. Och jag måse själv få säga att jag är förvånad över mig själv. Trodde inte att jag var så här stark som person. Men tydligen hade jag fel. Jag är fruktansvärt glad över att jag hade fel. Jag är världens bästa mamma till Joakim, och hade inte kunnat ha det bättre än vad han har.

Och innan ni skriver och frågar, så jo Joakim träffar sin pappa. Men eftersom Joakim bor hos mig är det Jag som sköter om han, tar hand om honom, jag som ger han mat, jag som ser till att han har ny blöja o.s.v..


Cirka 1½ timme gammal Joakim <3

2011-07-06

Nu skippar vi cola & choklad på vardagar och byter ut det mot en promenad istället! Är inte ute efter att bli smal, men däremot att få skippa hänget på magen sen den stora graviditetsmagen.

Promenade jag gått med Joakim och hans pappa dom senaste kvällarna har varit en perfekt runda att börja med. Så den ska jag fortsätta med.

 

Ni ser själva vilken mage jag låg inne med.. SF-måttet slutade på 39 och gick över 18 dagar!

Underbara du <3

Aldrig ska jag lämna din sida, aldrig ska jag sluta älska dig!

Salt... (&peppar)


Fräsiga naglar som Madde fixade på mig idag !! www.missmaddis.com In och läs !!!


-> Nu blir det filmen Salt och bebisgos med älskade Joakim! <3

älskade du..

Badade Joakim för en stund sen, och som vanligt låg han och skrattade och gjorde massa ljud ifrån sig. Men då brast det för mig. Jag blev så glad och så lycklig när jag tittade på honom. Kände sån kärlek till han, sån man inte kan beskriva. Slutade med att jag satt och grät medans han låg och plaskade så vackert i vattnet!

Gud vad jag älskar dig prinsen! <3


Ett öga är lite större än det andra när han är trött, precis som det
är på mig och min pappa!

Sjuk...?

Vad fan har hänt med mig? Jag är så grymt sugen på att börja jobba.. Tjäna pengar, träffa folk.

Min vackra prins! <3





Jag älskar dig så otroligt mycket Joakim! Du är det bästa som någonsin har hänt mig.
Man vet inte vad kärlek är förens man får barn. Jag är såå lycklig och så glad över att få vara din mamma.
Jag kan sitta och tänka på dagen du föddes, den sekunden man fick höra ditt första skrik. Det ryser så i kroppen, och tårarna rinner som aldrig förr. Jag är så tacksam för att du är min son, så tacksam för att du finns!

jag älskar dig så fruktansvärt mycket, du är mitt allt!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!