Underbar helg !!

Vilken underbar helg. Igår var jag så glad så jag nästan sprack!

I lördags gick vi upp tidigt och begav oss till Malmö för shopping. Kim skulle handla lite kläder och skor. Direkt när vi kom till Malmö så tog vi bussen till Göran, kims mammas gubbe. Där även hans mamma var. Vi fikade på lite bullar och snacka lite. 1 timme senare mötte vi upp Dennis & hans tant. Gick runt på stan och in på Trianglen lite. :)

Mötte upp Filip, en polare till Kim också. Vi käkade subway innan vi tog tåget hem igen. Var tvungen att gå in på city gross när vi kom till landskrona, så vi var inte hemma förens 18 på kvällen. Så det blev en hel dag :) Skönt.


Igår så åkte vi till Ikea och Väla. Joakim blev dock hemma med sin mormor och moster. Både för att han inte behöver vara iväg 2 hela dagar och för att jag och älsk behöver lite tid för oss själva. Och det var otroligt skönt, även om jag saknade Joakim hela jäkla tiden. Hatar att vara ifrån honom.
Men vi hade fruktansvärt trevligt tillsammans. Vi gick runder inne på Väla först, Kim bokade tid till en piercing. Och vi var inne på Ikea och handla en cdhylla och ett tvättställ. Sen piercade Kim tungan igen (han hade 8mm innan, men var tvungen att ta ut den, så nu fick han göra en ny piercing).
Innan vi körde hem så blev det en tur på Willys och storhandla. Sen begav vi oss hem till Landskrona.
Lastade av sakerna där hemma och sen körde vi till Asmundtorp och hämta pappa & sen hämta vi morfar.
Körde och hämta våra nya soffor,tvbänk,soffbord & hörnbord. Och sen var vi tvugna och gå ner på city gross och handla det dom inte hade på Willys. När vi varit på city gross så spelade vi bingolotto och sen käkade vi middag, tacos! Sen ordnade vi lite i vardagsrummet när Joakim somnade.


Vilken helg.. Den har bara varit helt perfekt. Varit iväg båda dagarna! Jag älskar det!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!